Zacher Gábor a fürdőszobában sem énekel, mégis zenekarokat értékel

Nagy-Szín-Pad zsűri Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Zacher Gábor ismét tehetségmutató zsűritagnak áll. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató nyolc zenekarnak, illetve előadónak biztosít verseny lehetőséget, aminek a nyertese felléphet majd több fesztiválon, valamint a 2018-as Eurosonic Fesztiválon is. Hogy hogyan értékel majd, fia befolyásolja-e a döntésében, illetve mi a véleménye a hamarosan hazánkba érkező Marilyn Mansonról, a Life.hu-nak elmesélte.

II. Erzsébetnek mobilja és Facebook-oldala is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-erzsebet-kiralynonek-mobilja-es-facebook-oldala-is-van.htmlSosem gondoltuk volna, hogy a brit királynő ennyire halad a korral. Leesett az állunk! TV + Sztárok--Soma bevallotta - 17 fiúba volt egyszerre szerelmes - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170504-soma-bevallotta-hogy-tizenhet-fiuba-volt-egyszerre-szerelmes.htmlSoma Mamagésa a szerelemről beszélt egy televíziós reggeli műsorban, és azt is bevallotta, hogy volt idő, amikor egyszerre 17 fiút szeretett. TV + Sztárok--Pápai Joci egy haverja barátnőjét vette feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-papai-joci-haverja-baratnojet-vette-felesegul.html13 éve tartanak ki egymás mellett, de a kezdet nem voltak könnyű. Pápai Joci felesége ugyanis a zenész egyik barátjának volt a kedvese, amikor Joci már gyengéd érzelmeket táplált iránta.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoII. Erzsébet bejelentése: Fülöp herceg ősztől visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-visszavonul-fulop-herceg.htmlSürgős megbeszélést hívott össze II. Erzsébet, még a legtávolabbi szolgálókat is Londonba hívták. Eddig mindenki izgatottan és idegesen várta, hogy mi lesz a nagy bejelentés, de végre kiderült: Fülöp herceg visszavonul. TV + Sztárok--Bujtor István özvegye, Judit még ma sem tudta feldolgozni férje haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170504-bujtor-istvan-ozvegye-ma-sem-tudta-feldolgozni-ferje-halalat.htmlMár nyolcadik éve nincs köztünk Bujtor István, aki idén lenne 75 esztendős. Özvegye, Bujtor Judit máig nehezen viseli a gyászt, nem tudja feldolgozni férje hiányát. Ezért nem volt eddig emlékest a tiszteletére, de idén lesz! TV + SztárokOrigoDavid Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170504-ilyen-gusztustalansagokat-eszik-david-beckham.htmlDavid Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.