Sztárok, akiknek melegek a szülei: Amy Adamstől Jay-Zig

Forrás: AFP -
Jodie Foster Jay-Z meleg sztárok szülők Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki igyekszik a magánéletét - vagy legalább annak egy részét - titokban tartani, ha közszereplővé válik, és még ennél is jobban ügyel a családja féltett titkaira. Hiába azonban a nagy akarás, előbb-utóbb kiderülnek azok a dolgok, amiket a leginkább el akarunk rejteni, például az egyik vagy a másik szülőnk homoszexualitását. Íme, azok a sztárok, akiknek anyukája vagy apukája valójában a saját neméhez vonzódott.

Amy Adams

Amy Adams Forrás: AFP

Amy Adams az olaszországi Vicenzában született, de szülei amerikaiak voltak. Édesapja szolgált ott katonaként, ami után a család visszatért az államokba. Még el sem kezdte a középiskolát a színésznő, amikor a szülei elváltak. Amy Adams és testvérei azonban nem az anyjuknál nevelkedtek a különválás után, hanem az apjuknál. Édesanyjuk egy teljesen új életet kezdett: testépítő lett, és egy nővel kötötte össze az életét.

Robert De Niro

Robert De Niro Forrás: AFP

Robert De Niro sokáig nem beszélt édesapjáról, valószínűleg a fájó emlékek miatt. A férfi elhagyta a családot, amikor a színész még kicsi volt, de előtte sem volt felhőtlen a kapcsolatuk. Robert De Niro szerint éppen azért, mert folyamatosan titkolta, hogy ki ő valójában, emiatt rengeteg feszültség volt a férfiban. Azután, hogy a szülők elváltak, az apa felvállalta másságát

Jodie Foster

Jodie Foster Forrás: Northfoto

Jodi Foster édesanyja talán sosem mondta ki szavakkal, hogy leszbikus, de nem is kellett. Egy nővel közösen nevelte fel a kislányt, akit a kis Jodie csak a nagynénikéjének nevezett. Érdekes fordulat, hogy 2013-ban maga Jodie Foster is bejelentette, a saját neméhez vonzódik, méghozzá Golden Globe-gálán, amikor életműdíjat kapott.

50 Cent

50 Cent Forrás: AFP

Nem volt egyszerű gyerekkora 50 Centnek, hiszen az anyja egyedül nevelte őt, apa nélkül. 15 éves volt, amikor megszületett a rapper, de nem nevelte sokáig. Amikor 50 Cent 8 éves volt, a nőt meggyilkolták, ezek után 50 Cent a nagyszüleihez került. A rapper elmondása szerint anyja leszbikus volt, ezen kívül kokainfüggő.

Jay-Z

Jay-Z Forrás: AFP

A rapper szülei általában nincsenek rivaldafényben, hiszen Jay-Z élete Beyoncéval sokkal érdekesebb főleg most, hogy nemsokára ikreik születnek. Ezért sem annyira köztudott, hogy a neves rapper édesanyja bizony a saját neméhez vonzódik, ráadásul hosszan tartó párkapcsolatban élt egy tanárnővel, Dianával.

Medveczky Ilona megsértődött a reggeli műsorban: nem volt elég idő ráhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-medveczky-ilona-megsertodott-a-reggeli-musorban.htmlMedveczky Ilona a pályafutását mutatta be egy reggeli műsorban, erre mindössze 10 perce volt. Sajnos az idő nem volt elegendő ahhoz, hogy mindent elmondjon, ezért sértődött meg a művésznő. TV + SztárokOrigoFöldesi-Béres Rózsa álláspontja Bálint Antónia perével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-foldesi-beres-roza-allaspontja-balint-antoniaval-kapcsolatban-1.htmlMint ahogy arról néhány napja beszámoltunk, elsőfokon véget ért Bálint Antónia rágalmazási pere. Földesi-Béres Rózsa, aki egyébként Bálint Antónia gyermeke apjának felesége, azért perelte az egykori szépségkirálynőt, mert Antónia a saját közösségi oldalán illetlen szavakkal bántotta Rózsát és gyermekét. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék Reggeli Show-ja több nagyvárosban is hallható lesz!http://www.life.hu/sztarok/20170505-sebestyen-balazsek-tobb-nagyvarosba-is-hallhatoak-lesznek.htmlSebestyén Balázsék nagy bejelentéssel érkeztek a mai Reggeli Show-ba. Ennek a hírnek a műsor rajongói fognak örülni a legjobban: egyre több nagyvárosban lesznek hallhatóak ugyanis Balázsék. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKönyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170504-a-magyar-szineszno-leszbikus-szeretoje-konyvet-ir-tortenetukbol.html2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, ami a 2017–18-as színházi évad kezdetén jelenik meg. TV + Sztárok--Lorenzo Lamas válni készül? http://www.life.hu/sztarok/20170504-lorenzo-lamas-es-shawna-craig-regota-nem-talalkoztak.htmlLorenzo Lamas hónapok óta nem találkozott a feleségével, így nem lenne meglepő, ha hamarosan elválnának. TV + Sztárok--Németh Kristóf véletlenül köcsögnek nevezte a kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170504-nemeth-kristof-kocsognek-nevezte-az-egyik-kollegajat.htmlKínos élethelyzetéről számolt be Németh Kristóf. A ciki szituációt nem tudja elfelejteni TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.