Házasság első látásra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adrienn és Doma a Házasság első látásra első olyan párja, ahol elképzelhető, hogy valódi vonzalom is kialakulhat. De azért egy kis probléma itt is adódott. 

A párhoz a lagziban egyszer csak egy részeg lány kezdett beszélni a vendégek közül. Arról beszélt többek között, hogy mikor együtt volt Domával, olyanokat csináltak meg, hogy például ruhástól másztak a vízbe, és úgy érezte, a szeretet irányítja őket. Amikor a feleség az ismeretlen lányról kérdezte Domát, ő azt mondta, hogy a lány csak az asszisztense volt régen, amit ő sem hagyott szó nélkül: "Állandó barátnő, úgy hívják az ilyet..."

VV Mici és Krisztián még mindig imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170506-vv-mici-es-krisztian-imadjak-egymast.htmlVV Mici szinte nem is az a nő, aki anno a villába beköltözött. A 25 éve lány egyre csak fogy, és az egész élete megváltozott.TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: így alázza Lilian Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170506-hazassag-elso-latasra-igy-alazza-lilian-balazst.htmlTényleg nincs túl sok esély arra, hogy a Házasság első látásra párjai azonnal egymásba szeretnek, sőt, megkockáztatjuk, jó, ha tíz párból egy együttmarad (valameddig), de némelyik friss feleség tényleg túl megy minden határon. Az, ahogy Rita alázta Robit, nem volt semmi, mijt ahogyan az sem, ahogy Lilian egyszerűen leparasztozta Balázst. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Alex máris távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170505-exek-az-edenben-alex-maris-tavozott.htmlCsütörtök este megint egy fiúnak kellett elhagynia Bali szigetét. Az előző nap csúnya vitába keveredő Geri jó eséllyel pályázott a távozó helyre, mégsem neki kellett mennie. TV + Sztárok--A Nagy Duett - Peller Károly a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-peller-karoly-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. TV + SztárokOrigoLuxusautót kapott a születésnapjára VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20170501-luxusautot-kapott-szuletesnapjara-vv-mici-valovilag-szereplo.htmlAzt nem tudni, kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a Való Világ legutóbbi szériájának nehézbombázója. TV + SztárokOrigoGáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.