VV Mici és Krisztián még mindig imádják egymást

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici szinte nem is az a nő, aki anno a villába beköltözött. A 25 éve lány egyre csak fogy, és az egész élete megváltozott.

Bár odáig vannak érte a férfiak, azt mondja, Krisztiánnak nincs félnivalója: "Az idő igazolja, hogy jól megvagyunk, imádjuk egymást. Krisztián sokkal visszafogottabb, mint én. Én nagyszájú vagyok és mindenkinek mindent azonnal a szemébe mondok, ő mindent próbál halkabban elintézni. Megtanultunk alkalmazkodni egymáshoz, én sokat változtam, mióta vele vagyok és csak jó irányba" - nyilatkozta.

Forrás: Micikee/Instagram

Házasság első látásra: így alázza Lilian Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170506-hazassag-elso-latasra-igy-alazza-lilian-balazst.htmlTényleg nincs túl sok esély arra, hogy a Házasság első látásra párjai azonnal egymásba szeretnek, sőt, megkockáztatjuk, jó, ha tíz párból egy együttmarad (valameddig), de némelyik friss feleség tényleg túl megy minden határon. Az, ahogy Rita alázta Robit, nem volt semmi, mijt ahogyan az sem, ahogy Lilian egyszerűen leparasztozta Balázst. TV + SztárokOrigoKözös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Szörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett - Stohl Luca a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-stohl-luca-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duettből vasárnap a színművész Peller Károly és a táncművész, Stohl Luca estek ki. Lucáról csak jókat mondott a zsűri, szerintük profi módon énekel. Mégis nekik kellett távozniuk. Luca az adás után nyilatkozott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--A Nagy Duett - Peller Károly a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-peller-karoly-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. TV + SztárokOrigoÉlő adásban fogdosta Emma Marrone-t a háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-elo-adasban-fogdosta-emma-marrone-hattertancosa.htmlBotrány tört ki Emma Marrone volt eurovíziós versenyző televíziós fellépésén. Az énekesnőt saját háttértáncosa inzultálta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.