George Michaelt nyilvános vécében tartóztatták le

Forrás: AFP/Justin Tallis -
nyilvános vécé George Michael letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Michaelt évtizedekkel ezelőtt letartóztatták, ekkor derült ki róla, hogy meleg. Egy nyilvános WC-ből vezették el, mégpedig azért, mert kikezdett egy álruhás rendőrrel. A történetet az énekes volt szerelme mesélte el.

Csaknem két évtizeddel ezelőtt került hihetetlenül kínos szituációba a George Michael, aminek a vége az lett, hogy letartóztatták. Az énekes életének erről a kényelmetlen pillanatáról volt szerelme, Kenny Goss számolt be, megtörve 19 éves hallgatását. Elárulta, ő volt az, akit a fogdából felhívott George Michael.

George Michaelt letartóztatték egy nyilvános vécében Forrás: AFP/Justin Tallis
Veres Mónikát, vagyis Nikát eljegyezték!http://www.life.hu/sztarok/20170508-veres-monikat-vagyis-nikat-eljegyeztek.htmlFéltve őrzi a magánéletét Nika, azaz Veres Mónika, mégis kiderült, hogy barátja nemrég eljegyezte. Várjuk, mikor lesz az esküvő. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek melegek a szülei: Amy Adamstől Jay-Zighttp://www.life.hu/sztarok/20170505-sztarok-akiknek-melegek-a-szulei-amy-adamstol-jay-zig.htmlMindenki igyekszik a magánéletét - vagy legalább annak egy részét - titokban tartani, ha közszereplővé válik, és még ennél is jobban ügyel a családja féltett titkaira. Hiába azonban a nagy akarás, előbb-utóbb kiderülnek azok a dolgok, amiket a leginkább el akarunk rejteni, például az egyik vagy a másik szülőnk homoszexualitását. Íme, azok a sztárok, akiknek anyukája vagy apukája valójában a saját neméhez vonzódott. TV + SztárokOrigoEljegyezték Rúzsa Magdit - Vőlegényét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20170508-eljegyeztek-ruzsa-magdit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedves megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt.TV + Sztárok--Gelecsér Tímeának csak a közösségi oldalakon udvarolnak a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-csak-a-kozossegi-oldalakon-udvarolnak-a-ferfiak-gelecser-timeanak.htmlMióta szépségkirálynő lett 2016-ban Gelecsér Tímea, a férfiak szinte csak a közösségi oldalakon próbálkoznak be nála, az életben nem keresik. Érdekes történetet mesélt egy zaklatóról is, aki minden este megterít Timinek az asztalánál... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoOláh Gergő nem érti, miért estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-olah-gergo-nem-erti-miert-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlNem csak a kommentelők fejtegették Zimány Linda és Oláh Gergő kiesésének okát, hanem a Life.hu riporterével maga Gergő is. Egyesek azt gondolják, hogy Linda nem volt elég jó cigánylány, Gergő pedig nem érti, mert szerinte a szőke ügyvédnő nagyon jó volt minden produkcióban, és mindketten mindig odatették magukat.TV + SztárokOrigoZimány Linda elsírta magát, amiért kiesett A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-zimany-linda-elsirta-magat-amiert-kiesett-a-nagy-duettbol.htmlZimány Linda és Oláh Gergő pont azzal az előadással estek ki a TV2 szuperprodukciójából, amikor ez volt az a produkció, ami Lindának legjobban teszett. A szőkeség megkönnyezte a búcsút, annyira megszerette a stábot, és olyan sok barátot szerzett, hogy nagyon nehéz lesz számára az elválás. A Life.hu riporterének azt is elárulta, mihez kezd most, hogy véget ért számára A Nagy Duett.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.