Lindsay Lohan milliókkal tartozik sofőrének: fizetnie kell

Forrás: Northfoto -
Lindsay Lohan tartozás bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először játszadozik a bírósággal Lindsay Lohan, pedig a hivatalos szervek nem szeretik az ilyesmit. Legutóbb sem jelent meg a vádlottak padján, helyette inkább a barátaival szórakozott. Ettől még ki kell fizetnie sofőrénak a milliós tartozását.

Nem tiszteli a törvényt Lindsay Lohan, és világos, hogy úgy viselkedik, mint aki bármit megtehet. Az egykori gyereksztár minden felelősségtől mentesen éli az életét, ami nem szimpatikus a bíróságnak, főleg úgy, hogy nem először játszadozik velük. Lindsay a legutóbbi tárgyalásán sem vett részt, helyette a barátaival bulizott.

Lindsay Lohan nem jelent meg a bíróságon Forrás: Northfoto

Kétségtelenül kellemesebb elfoglaltságot választott a színésznő, de a kötelesség attól még kötelesség. Őt vádolja ugyanis egy sofőr azzal, hogy nem fizette ki számára a hónapokon keresztül nyújtott szolgáltatás díját!

Tehát Lindsay Lohan nagy összeggel - legalábbis a sofőr számára - tartozik, de nem hajlandó kiegyenlíteni a számlát.

Ezért citálta bíróság elé a férfi, aki megelőzően mindent megtett, hogy megkapja a pénzét. Lindsay az összeget soha nem sokallta, sőt, egy bizonyos részletet ki is fizetett, de a többit egyelőre nem.

A sofőr még azt is állítja, hogy egy alkalommal ő fizette ki Lindsay helyett annak szállodai számláját,

ezt az összeget is szeretné visszakapni, ami összesen átszámolva több mint 7 millió forintra rúg. A bíróság szerint Lindsay Lohannek mihamarabb ki kell fizetnie a fent említett összeget - írja a Radar.

George Michaelt nyilvános vécében tartóztatták le http://www.life.hu/sztarok/20170508-george-michaelt-nyilvanos-veceben-letartoztattak.htmlGeorge Michaelt évtizedekkel ezelőtt letartóztatták, ekkor derült ki róla, hogy meleg. Egy nyilvános WC-ből vezették el, mégpedig azért, mert kikezdett egy álruhás rendőrrel. A történetet az énekes volt szerelme mesélte el. TV + Sztárok--Eljegyezték Rúzsa Magdit - Vőlegényét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20170508-eljegyeztek-ruzsa-magdit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedves megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt.TV + Sztárok--Gelencsér Tímeának csak a közösségi oldalakon udvarolnak a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-csak-a-kozossegi-oldalakon-udvarolnak-a-ferfiak-gelecser-timeanak.htmlMióta szépségkirálynő lett 2016-ban Gelecsér Tímea, a férfiak szinte csak a közösségi oldalakon próbálkoznak be nála, az életben nem keresik. Érdekes történetet mesélt egy zaklatóról is, aki minden este megterít Timinek az asztalánál... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZimány Linda elsírta magát, amiért kiesett A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-zimany-linda-elsirta-magat-amiert-kiesett-a-nagy-duettbol.htmlZimány Linda és Oláh Gergő pont azzal az előadással estek ki a TV2 szuperprodukciójából, amikor ez volt az a produkció, ami Lindának legjobban teszett. A szőkeség megkönnyezte a búcsút, annyira megszerette a stábot, és olyan sok barátot szerzett, hogy nagyon nehéz lesz számára az elválás. A Life.hu riporterének azt is elárulta, mihez kezd most, hogy véget ért számára A Nagy Duett.TV + Sztárok--Veres Mónikát, vagyis Nikát eljegyezték!http://www.life.hu/sztarok/20170508-veres-monikat-vagyis-nikat-eljegyeztek.htmlFéltve őrzi a magánéletét Nika, azaz Veres Mónika, mégis kiderült, hogy barátja nemrég eljegyezte. Várjuk, mikor lesz az esküvő. TV + Sztárok--Zimány Linda és Oláh Gergő esett ki A Nagy Duettből http://www.life.hu/sztarok/20170508-a-nagy-duettbol-tv2-zimany-linda-es-olah-gergo-esett-ki.htmlAnyák napjára esett A Nagy Duett adása, a sztárok pedig meglepetéssel készültek az alkalomra. Szem nem maradt szárazon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.