Bereczki Zoltán örökbefogadott kutyusa, Vackor még nem tud szelfizni

Bereczki Zoltán örökbefogadás kutya szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán nem tudott ellenállni a menhelyi kutyusnak, így örökbe fogadta. Boldog pillanataikat meg is mutatná rajongóinak, de még a kutyus nem igazán tud szelfizni.

Bereczki Zoltán szó szerint beleszeretett egy menhelyi kiskutyába, Vackorba, akivel közös fotózáson vett részt. Hiába győzködte magát, hogy nem fér bele az életébe egy kutyus, annyira megszerette az ebet, hogy örökbe fogadta. Ezentúl mindig az élete része lesz a szőrmók kutyus, erről pedig igyekszik fotókat is mutatni a rajongóinak több-kevesebb sikerrel.

Bereczki Zoltán kutyusa még nem érti, mi az a szelfizni Fotó: Mudra László - Origo

A színész bevallotta, hogy a szelfizés még nagyon nem megy a kutyusnak, de rendületlenül próbálkoznak.

Vackor még nem igazán érti a szelfi lényegét, úgyhogy ez a legjobb kép, amit bő 30 perc alatt össze tudtunk hozni"

Celebek, akik meghíztak a sztárságuk alatt: Mariah Careytől Kelly Clarksonighttp://www.life.hu/sztarok/20170508-celebek-akik-meghiztak-a-sztarsaguk-alatt.htmlA hírességek élete nagyrészt a tökéletes megjelenésről szól, de vannak olyan sztárok, akik nem igazán törődnek ezzel. Míg mások az edzőteremben izzadnak, ők inkább betolnak egy pizzát. Persze ennek meg is van az eredménye, íme azok a sztárok, akik a szemünk előtt híztak meg. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt ezért sírt A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-erdei-zsolt-sirt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlKifejezetten rossz nap volt a múlt vasárnap Erdei Zsolt számára. A bokszolót ugyanis nagyon megviselte az anyák napja, hiszen alig másfél éve vesztette el szeretett édesanyját, Gizellát, akinek ráadásul éppen aznap lett volna a névnapja is. A Nagy Duett közös produkciójában Madár nem tudta visszatartani a könnyeit, hiába próbálta őt partnere, Judy vigasztalni. TV + Sztárok--Lelepleződött Chris Rock komikus: Kerry Washington színésznővel csalta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170508-chris-rock-komikus-kerry-washington-szinesznovel-csalta-feleseget.htmlChris Rock komikus 2007-ben viszonyt folytatta szépséges kolléganőkével, Kerry Washingtonnal. A kapcsolatot Rolling Stone magazin leplezte le Rock egyik fellépése alapján, amiben a férfi beismerte, hogy félrelépett. TV + Sztárok--Kelemen Anna boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-kelemen-anna-kiegyensulyozott-parkapcsolatban-el.htmlKelemen Anna kikéri magának az idegen férfiak felhívását: ő boldog párkapcsolatban él, és ezt jó lenne, ha mindenki tudomásul venné. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan milliókkal tartozik sofőrének: fizetnie kellhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-lindsay-lohan-milliokkal-tartozik-soforenek.htmlNem először játszadozik a bírósággal Lindsay Lohan, pedig a hivatalos szervek nem szeretik az ilyesmit. Legutóbb sem jelent meg a vádlottak padján, helyette inkább a barátaival szórakozott. Ettől még ki kell fizetnie sofőrénak a milliós tartozását. TV + Sztárok--Brooke Lynette szexi modell vicces videókkal vált sztárrá!http://www.life.hu/sztarok/20170508-brooke-lynette-szexi-modell-vicces-videokkal-valt-sztarra.htmlNagyon szeretne sztárrá válni Brooke Lynette, és erre meg is van minden esélye. A 31 éves modell videóit máris millióan nézik, pedig csak néhány hónapja indította be az üzletet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.