Cseke Katinka elsírta magát édesanyja üzenetétől

üzenet anya sírás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka mindig vidám, de ő sem bírta sírás nélkül édesanyja üzenetét hallani. A sztár megtudta, hogy anyja milyen anyának tarja őt, ettől érzékenyült el. 

Cseke Katinka egy kislányt nevel, és már nem egyszer mondott köszönetet saját szüleinek azért, hogy mindig segítették őt. A színésznő elárulta, azt sem tudja, hol lakna gyermekével, ha a szülei annak idején nem vásárolnak neki egy otthont. Cseke Katinka mindig hangsúlyozta, hogy szereti édesanyját és édesapját, akik most meg is ríkatták a színésznőt.

Cseke Katinka megkönnyezte anyukája üzenetét Forrás: FEM3/Micsoda nők!

Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában olvastak fel a vendégeknek egy-egy üzenetet, melyet az anyjuk írt nekik arról, hogy milyen anyának tartják őket. Senki nem bírta ki könnyek nélkül, természetesen Cseke Katinka sem.

Ha egy édesanya egyedül neveli a kislányát, az olyan, mint a szél: van benne szellő, fuvallat, orkán és szélcsend.

Celebek, akik meghíztak a sztárságuk alatt: Mariah Careytől Kelly Clarksonighttp://www.life.hu/sztarok/20170508-celebek-akik-meghiztak-a-sztarsaguk-alatt.htmlA hírességek élete nagyrészt a tökéletes megjelenésről szól, de vannak olyan sztárok, akik nem igazán törődnek ezzel. Míg mások az edzőteremben izzadnak, ők inkább betolnak egy pizzát. Persze ennek meg is van az eredménye, íme azok a sztárok, akik a szemünk előtt híztak meg. TV + SztárokOrigoBangó Margit elsírta magát a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bango-margit-elpityeredett-a-fellepesen.htmlBangó Margit hatalmas titkot árult el a múltjából: nem is gondoltuk volna, hogy a mindig határozott énekesnő ilyen érzékeny. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán örökbefogadott kutyusa, Vackor még nem tud szelfiznihttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bereczki-zoltan-kutyusa-meg-nem-tud-szelfizni.htmlBereczki Zoltán nem tudott ellenállni a menhelyi kutyusnak, így örökbe fogadta. Boldog pillanataikat meg is mutatná rajongóinak, de még a kutyus nem igazán tud szelfizni. TV + Sztárok--Erdei Zsolt ezért sírt A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-erdei-zsolt-sirt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlKifejezetten rossz nap volt a múlt vasárnap Erdei Zsolt számára. A bokszolót ugyanis nagyon megviselte az anyák napja, hiszen alig másfél éve vesztette el szeretett édesanyját, Gizellát, akinek ráadásul éppen aznap lett volna a névnapja is. A Nagy Duett közös produkciójában Madár nem tudta visszatartani a könnyeit, hiába próbálta őt partnere, Judy vigasztalni. TV + Sztárok--Lelepleződött Chris Rock komikus: Kerry Washington színésznővel csalta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170508-chris-rock-komikus-kerry-washington-szinesznovel-csalta-feleseget.htmlChris Rock komikus 2007-ben viszonyt folytatta szépséges kolléganőkével, Kerry Washingtonnal. A kapcsolatot Rolling Stone magazin leplezte le Rock egyik fellépése alapján, amiben a férfi beismerte, hogy félrelépett. TV + Sztárok--Kelemen Anna boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-kelemen-anna-kiegyensulyozott-parkapcsolatban-el.htmlKelemen Anna kikéri magának az idegen férfiak felhívását: ő boldog párkapcsolatban él, és ezt jó lenne, ha mindenki tudomásul venné. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.