Sarka Kata megmutatta tündéri kiskutyájukat - Videó!

Sarka Kata kutya család háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon aranyos videó került fel Sarka Kata közösségi oldalára: megmutatta az új családtagjukat.

Mint kiderült, nagyon sokan voltak már kíváncsiak Sarka Katáék új háziállatára, Samyre. Az apró testű uszkár kutyus hamar a család kedvence lett, Kata már korábban is mutatott róla képeket és videót.

Arra is volt már példa, hogy a szexi sztár magával vitte a kis szőrgombócot a munkába, láthatóan nagyon odavannak egymásért.

A követői kedvéért azonban ismét videót készített Samyről, akiről az is kiderült, hogy nem nagyobb egy tolltartónál.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. Olvass tovább itt...

Exek az édenben - Franciska tönkretette Tomit: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-igy-tette-tonkre-exek-franciska-tomit.htmlÚjabb pikáns szexjelenet került rögzítésre a forró reality műsorban. De ezúttal nagy kalandra ne számítsunk, mert Franciska hamar kivégezte Tomit. TV + Sztárok--Celebek, akik meghíztak a sztárságuk alatt: Mariah Careytől Kelly Clarksonighttp://www.life.hu/sztarok/20170508-celebek-akik-meghiztak-a-sztarsaguk-alatt.htmlA hírességek élete nagyrészt a tökéletes megjelenésről szól, de vannak olyan sztárok, akik nem igazán törődnek ezzel. Míg mások az edzőteremben izzadnak, ők inkább betolnak egy pizzát. Persze ennek meg is van az eredménye, íme azok a sztárok, akik a szemünk előtt híztak meg. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika rossz hírt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170509-rossz-hirt-kapott-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika rossz hírt kapott, amit meg is osztott rajongóival a Facebook-oldalán. Anyukája és barátnői vigasztalták. TV + Sztárok--Cseke Katinka elsírta magát édesanyja üzenetétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-cseke-katinka-elsirta-magat-edesanyja-uzenete-miatt.htmlCseke Katinka mindig vidám, de ő sem bírta sírás nélkül édesanyja üzenetét hallani. A sztár megtudta, hogy anyja milyen anyának tarja őt, ettől érzékenyült el. TV + SztárokOrigoMadonna totál meztelenül pózol az Instagramon - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-madonna-anyaszult-meztelen-fotot-posztolt.htmlNem mindennapi fotó került napvilágra a popdíváról. Azt azonban nem tudni, hogy milyen okból posztolt ki magáról ilyen intim képet. TV + Sztárok--Bangó Margit elsírta magát a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bango-margit-elpityeredett-a-fellepesen.htmlBangó Margit hatalmas titkot árult el a múltjából: nem is gondoltuk volna, hogy a mindig határozott énekesnő ilyen érzékeny. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.