Pápai Joci már Kijevben van - Rengeteg szeretetet kap

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
A Dal 2017 Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci már egy hete Kijevben tartózkodik, és elmondása szerint csupa pozitív élménnyel gazdagodott. 

Lassacskán kezdetét veszi az Eurovíziós Dalfesztivál , ezért a versenyzők már a helyszínen gyakorolnak, próbálnak.

Pápai Joci is már Kijevben van, és a kijevi magyar nagykövetség hétfő este közönségtalálkozóval egybekötött fogadást adott a számára. Itt a helyi magyar nemzeti kisebbség képviselőivel is találkozott, akiknek szavazatára számít, hiszen ők a szabályok szerint - külföldi állampolgárokként - voksolhatnak rá.

Pápai Jocit csupa pozitív élmény éri, közben pedig gőzerővel készül Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Azóta minden percét finomításokkal tölti, hiszen szerdán a Nemzetközi Kiállítási Központban már úgy kell színpradra állni, mintha éles lenne. A szakmai zsűri ugyanis ekkor pontoz majd.

"Az első kijevi nagyszínpadi próbán a hangot próbáltuk be. Nagyon fontos volt nekem az, hogy előbb a hangot lőjük be, amin én folyamatosan változtattam is. Emiatt az első próbán nem tudtam másra figyelni. A második próbáig volt pár nap ezt feldolgozni, ezért azon már a gesztikulálásomon és a kamerával való kapcsolatomon dolgoztunk. A kameraállásokon kértünk is pár változtatást aszerint, hogy mit szeretnénk láttatni. Ennek a dalnak a lelke ugyanis a nő és a férfi kapcsolata, az az intimitás, ami köztük van. Még mindig maradtak apró finomítások, mi viszont tovább gyakorolunk, azon vagyunk, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani" - mesélte az előadó.

Pápai Joci 13 éve külön alszik a feleségétől

Pápai Joci egy interjúban elárulta, hogy már 13 éve nem alszanak együtt a feleségével, és már az életritmusuk is teljesen különböző. Őszintén mesélt a hétköznapjaik részleteiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.