Így még sosem láthattuk Tóth Verát: Fotó!

fotó szexi fekete-fehér Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera legújabb fotója mindenki számára nagy meglepetés.

Tóth Vera teljesen kivirágzott, mióta megszabadult az életét megkeserítő súlyfeleslegtől. Az új külsővel visszatérő énekesnőről azóta már számtalan fotót láthattunk: megvillantotta mély dekoltázsát, láthattuk már falatnyi rövidnadrágban és a végtelen lábait is.

Legutóbbi posztjában pedig egy olyan képet mutatott, amilyet még sosem láttunk Veráról korábban. A fekete-fehér, művészi hatású fénykép még lemezborítónak is jó lenne. Vera könnyeden fekszik az oldalán, egy virágmintás nyári ruhában és egy farmerkabátban.

A posztból az is kiderült, hogy egy magazin nyári számába készülnek a képek, tehát bizonyára találkozni fogunk még hasonló felvételekkel a nyár folyamán.

Tóth Vera egy szép, gusztusos csajként emlékszik vissza "régi énjére"

Vera elárulta, hogy 30 kilóval nehezebben sem jelentett gondot számára a pasizás, hiszen akkor is egy széparcú, gusztusos csaj volt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.