Hosszú Katinkát imádják a közösségi oldalakon is

fotó Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív interjú került napvilágra Hosszú Katinkával. Többek között azt is elárulta, hogy mely fotójával szerezte a legtöbb lájkot a közösségi oldalán. 

Hosszú Katinka egy nem mindennapi interjú keretein belül mesélt az életéről. Beszélt arról, hogy milyen érzés az egyik legnépszerűbb magyar sportolónak lenni, és arról is beszámolt, hogy mit gondol a szelfizésről.

A fotókészítés kapcsán elárulta, hogy mely fotójával kapta az eddigi legtöbb kedvelését Facebookon és Instagramon: azzal a felvétellel, amin az első riói olimpiai aranyérmét ünnepelték Shane-nel.

#tb amikor Olimpiai Bajnok lettem :) When I became an Olympic Champion

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Nem meglepő módon, a fotó a Facebookon több, mint 210 ezer, az Instagramon pedig 54 ezer lájkot kapott.

"Még viccelődtünk is, hogy milyen egyszerű sok lájkot szerezni: egyszerűen csak elsőnek kell beúszni a célba az olimpián" - írta meg a Glamour.

Bizarr fotót posztolt Hosszú Katinka - Mi történt vele?

A közelmúltban még közös grimaszolós cukiskodást láthattunk Katinka és férje jóvoltából, de úgy tűnik, azóta történhetett valami a fiatal élsportoló életében. A legutóbb közzétett posztjában hátráltató gondolatokról és félelmekről ír, ehhez pedig egy igazán bizarr fotót csatolt, melyen egy ijesztő maszkot visel, ezzel eltakarva kedves, mosolygós arcát. Vajon mi félnivalója lehet a 27 éves sportolónak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.