Elvitték a rendőrök Rákóczi Ferit - Videó!

Forrás: BENCE BARSONY -
Rákóczi Ferenc rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korán reggel rendőrök érkeztek a Rádió 1 stúdiójába, és elvitték Rákóczi Ferit. Erről természetesen videó is készült, később pedig az is kiderült, hogy vajon mit követett el a rádiós.

Rákóczi Ferit borzalmas meglepetés érte korán reggel, ugyanis rendőrök mentek érte a Rádió 1 stúdiójába. Egy ilyen incidens senkinek nem volna kellemes, de a rádiósnak még rosszabb, hiszen élő adásból kellett felállnia, és elmennie a hatóság embereivel.

Elvitték a rendőrök Rákóczi Ferit Forrás: BENCE BARSONY

Erről videó is készült, amit persze meg is osztottak a Reggeli Show Facebook-oldalán, így minden rajongó tanúja lehetett Rákóczi Feri előállításának.

Persze nem kell aggódni, Feri nem követett el semmilyen bűntényt, nem azért vitték el a rendőrök, mert vaj van a füle mögött. Ez csak egy kellemes meglepetés a rádiósnak Sebestyén Balázstól születésnapja alkalmából. Még egy intelligens kamerát is kapott ajándékba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.