Gwyneth Paltrow szemüveges lett: Fotó!

Forrás: AFP/Terry Wyatt -
fotó színésznő szemüveg Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel a híres színésznő közösségi oldalára. A sztár egy fekete keretes szemüvegben vigyorog.

Nem hiába, mindenki felett elszáll az idő, még a mindig szexi Gwyneth Paltrow felett is. A mai napon egy olyan fotót posztolt ki a közösségi oldalára, amilyet még sosem láthattunk korábban:

a 44 éves színésznő szemüveges lett.

Ez nem vicc, innentől kezdve hozzá kell szoknunk a gondolathoz, mert mint kiderült, Gwyneth látása már nem a régi. Az Instagram oldalára feltöltött kép hatalmas sikert aratott, 6 óra alatt több, mint 50 ezer lájkot kapott.

I swear that last week I didn't need glasses... #44

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Paltrow ennyit fűzött hozzá: "Esküszöm, hogy múlt héten még nem volt szükségem szemüvegre"

Gwyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyász

Hatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét.

Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTISarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-az-erdoben-talaltak-meg-a-no-holttestet.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + Sztárok--Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-cicciolinat-elso-fokon-1-ev-bortonre-iteltek.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett. TV + Sztárok--Vége! Palcsó Tamás és kedvese, Tünde öt év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-palcso-tamas-ot-ev-utan-szakitott.htmlEgy újabb nagy szerelem ért véget. Az esküvő előtt szakított kedvesével a Megasztárból ismert Palcsó Tamás.TV + Sztárok--Kirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-kirugtak-gregor-bernadett-ferjet-szarvas-attilat.htmlÚgy tudni, kirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attilát. Mindez pedig felkészületlenül érte a házaspárt.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.