Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsának

Forrás: MTI,Origo -
Klapka György tartozás Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét.

Nyertes Zsuzsa egy kétszemélyes darabot szeretne rendezni, melynek ő lenne a főszereplője. A Nyertes a szerelemben című mű a színésznő életéről szólna, és ahhoz, hogy színpadra kerüljön szüksége volna Zsuzsának támogatókra. Klapka György megígérte, hogy rendelkezésére bocsátja a szükséges összeget, de az Aranyember időközben elhunyt.

Klapka György ígéretet tett Nyertes Zsuzsának Forrás: MTI,Origo
Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-cicciolinat-elso-fokon-1-ev-bortonre-iteltek.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett. TV + Sztárok--Gáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán: a börtönön viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-gaspar-bea-megsertodott-sebestyen-balazs-beszolasan.htmlGáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz". TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVége! Palcsó Tamás és kedvese, Tünde öt év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-palcso-tamas-ot-ev-utan-szakitott.htmlEgy újabb nagy szerelem ért véget. Az esküvő előtt szakított kedvesével a Megasztárból ismert Palcsó Tamás.TV + Sztárok--Hatalmas esések élőben: óriásit zakóztak a sztárok – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-hatalmas-esesek-eloben-oriasit-zakoztak-a-sztarok.htmlA koncerteken vagy éppen egy élő műsorban gyakran előfordul, hogy a nagy lendületnek esés lesz a vége, amin aztán milliók nevetnek. Egy sztár sem úszta meg még eddig a bakit, sokan zakóztak a nézők, vagy a közönség szeme láttára! TV + Sztárok--Exek az édenben Zsuzsi váratlanul rosszul lett: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-rosszul-lett-forgatas-kozben-exek-az-edenben-zsuzsi.htmlNem várt fordulat következett be az Exek az édenben legutóbbi forgatásán: Zsuzsi hirtelen rosszul lett. TV + SztárokOrigoIstenes Bence közös képpel köszöntötte fel Csobot Adélt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-istenes-bence-kozos-keppel-koszontotte-fel-csobot-adelt.htmlIstenes Bence, mivel távol van a családjától, csak az interneten keresztül tudta felköszönteni gyermeke édesanyját: így üdvözölte Csobot Adélt születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.