Vége! Palcsó Tamás és kedvese, Tünde öt év után szakítottak

Palcsó Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb nagy szerelem ért véget. Az esküvő előtt szakított kedvesével a Megasztárból ismert Palcsó Tamás.

"Az a helyzet, hogy egy ideje már nem vagyunk együtt. Közös döntés volt, de eléggé megviselt a szakítás, sajnálom, hogy így alakult" - árulta el a Megasztár felfedezettje, aki egy éve még arról számolt be, hogy párjával a családalapítást tervezik. "Hosszú ideje vagyok együtt a kedvesemmel. Gondolkozunk már a házasságon és a gyermekvállaláson is" - idézi az énekes egyik korábbi megszólalását a Blikk.

Palcsó Tomira a Megasztárból emlékezhetnek a nézők Fotó: MTVA

"Továbbra is szeretnék családot, már a koromból kifolyólag is itt lenne az ideje, de természetesen a jelenlegi helyzet miatt ez most egy távolabbi dolognak tűnik. Több zenei projekten is dolgozom, létrehoztuk a zenésztársaimmal a Maroon 5 show-t, ami egy coverzenekar. Megtetszett a dalok világa, jó érzés őket énekelni, és a közönség is nagyon szereti. Emellett Nagy Norbi barátommal akusztikus koncerteket is adunk. Dolgozom a saját, szóló produkciómon is, a közeljövőben egy új dalt és két videoklipet is készítek, az egyik már folyamatban van. Sok vidéki fellépést vállalunk, és vannak tematikus rendezvények is, ahol énekelek. Örülök neki, hogy sikeresek ezek a projektek" - mondta a lapnak Palcsó Tamás, aki korábban egy tévéadásban találkozott a lánnyal: míg ő énekelt, Tünde a háttérben táncolt. Nem csoda, hogy felfigyelt a lányra, akit 2009-ben a főiskolások között a legszebbnek választottak.

Úgy tudni, a megismerkedésből románc lett, kapcsolatuk sokáig harmonikus volt, Tomi abban is támogatta barátnőjét, hogy jelentkezzen a TV2 A Szépségkirálynő című műsorába. Az együttjárást összeköltözés követte, négy év együttlét után pedig egyre közelebbi tervvé vált az esküvő, amire végül mégsem került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.