Ezt gondolja Schumacher gyógyulásáról Berger?

Forrás: AFP -
Gerhard Berger Michael Schumacher gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás autóversenyző egyik jó barátja, Gerhard Berger nyilatkozott a sajtónak.

Berger, a német túraautó-bajnokság vezetője bizakodó a 48 éves autóversenyző állapotával kapcsolatban, azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer majd jó híreket hallgatunk a gyógyulása kapcsán.

Michael Schumacher gyógyulásában mindenki hisz Forrás: AFP

"Hiszek a csodákban és bízom benne, hogy egyszer majd pozitív információkkal szolgálhatunk Schumacher egészségügyi állapotáról" - mondta az 57 éves férfi.

De nem feledkezett meg arról sem, hogy néhány szót szóljon a fiatalabbik Schumacherrel kapcsolatban sem: nagyon dícsérte Micket. Gerhard szerint ugyanis nagyon jól tette a fiú, hogy a szívére hallgatva ő is az autóversenyzés útjára lépett, mert igencsak tehetséges - írta meg az Express.de

Újabb tragédia Michael Schumacher családjában

Szomorú hír látott napvilágot Schumacherék háza tájékáról. Nem elég, hogy a híres autóversenyző sem gyógyul valami fényesen, egy újabb családtag miatt szomorkodik a család. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.