Rendőrök vitték el az RTL Klub sztárját

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Wossala Rozina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár évvel ezelőtt rendőrségi fogdába került a tévés séf, Wossala Rozina. Édesanyja, Kánya Kata tette le érte az óvadékot. 60 ezer forintot kellett fizetnie, hogy lánya ne töltse rácsok mögött az éjszakát a Markó utcában.

"Mama, ne gyere oda, mert letartóztattak" - hívta anyukáját Rozina, miután megbeszélték, hogy a Margit híd budai hídfőjénél találkoznak egy kávéra. Az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi felvételén a Konyhafőnök zsűritagja elmesélte, hogy a rendőrök milyen készségesek voltak vele, felhívták, hogy náluk van egy levele, amit a sok költözés miatt nem tudott átvenni, ezért ők elvinnék neki oda, ahol éppen van - írja a Blikk.

Wossala Rozina Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Beültettek egy rácsos autó hátsó ülésére" - nevetett. "Van egy csekk 2001-ből, amit én nem fizettem be parkolás miatt, ez hatványozódott 60 ezer forintra, és konkrétan előállítottak" - mesélte el az elképesztő történetet az étterem-tulajdonos, majd bevallotta, fiatalabb korában meg kellett küzdenie a parkolás szabályaival. "Ha bement valaki a szobájába, térdig járhatott a mikuláscsekkekben" - támasztotta alá lánya szavait Kánya Kata a vasárnap este látható műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.