Faképnél hagyta Emiliót a kislánya

Forrás: TV2 -
Nagy Duett család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család minden tagja a Nagy Duett stúdiójában szokott izgulni mikor a sztárapuka versenyben van, ám ezúttal egy fontos személy hiányzott a szurkolótáborból. 

Ábel Anita és Emilio fergetegeset alakítottak a Nagy Duett legutóbbi adásában, de a híres édesapa öröme mégsem lehetett felhőtlen:

kislánya faképnél hagyta a műsor közben.

Vivien eddig minden vasárnap a nézők között izgult édesapja sikeréért, de most a produkciókezdés előtt nem sokkal gondolt egyet, és hátat fordított a színpadnak. Kiderült, hogy Emilióék nemrég költöztek be új otthonukba.

Emilio kislánya rosszul viseli a változásokat Forrás: TV2

Eddig a híres énekesnővel, Bangó Margittal éltek egy háztartásban, így az új helyzetet mindenki rosszul viseli, köztük a kis Vivi is. Nagyon hiányzik neki Margit, néha még sirdogál is emiatt:

"Szombaton költöztünk be a házba, de Vivike már az első éjszaka után nagyon hiányolta mamát. Sírt este és kérlelt, hogy menjünk vissza hozzá" - írta meg a Ripost.

Adásban alázta meg párját Emilio

A híres énekes egy ország szeme és füle hallatára alázta meg a kedvesét, Tinát. Az asszony azonban nem hagyta magát, tiszta vizet öntött a pohárba. Olvass tovább itt...

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokOrigoRékasi Károly visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20170515-rekasi-karoly-vissza-fog-terni-a-baratok-koztbe.htmlRékasi Károlyért sokáig aggódtak a rajongói, hiszen motorbalesete után hosszú ideig nem jött egyenesbe. Mostanra azonban már rendbe jött, és a színpadra vissza is tér, hamarosan pedig talán a Barátok köztbe is.TV + Sztárok--Hajas László tinédzserkori szerelmeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-hajas-laszlo-fiatalkori-szerelmeirol-vallott.htmlHajas László ma boldog házasságban él, de mielőtt megtalálta a nagy Ő-t sok kis ő is megfordult az életében. Elmúlt szerelmeiről vallott a sztárfodrász. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-ordog-nora-az-azsiai-idojarassal-kuzd.htmlÖrdög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.TV + Sztárok--Oszter Sándor feleségének nincs jogsija: biciklivel járhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-oszter-sandor-felesegenek-nincs-jogsija.htmlIttas vezetés miatt vették el Oszter Sándor feleségétől, Failoni Donatellától a jogosítványát, így egy jó darabig nem ülhet autóba. Helyette bicikliznie kell, és hogy gyorsan tudjon közlekedni, kapott a férjétől egy elektromos kerékpárt. TV + Sztárok--Mi történt Liptai Claudia arcával?http://www.life.hu/sztarok/20170515-liptai-claudia-arca-eltorzult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia különleges kihívásba kezdett, fél évig minden nap posztol majd egy képet. Ez pedig nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.