Sztárok legcikisebb fotói: Galéria!

2017.05.16. 17:34

Nem csak rólunk, halandó emberekről készülnek olyan fotók, amelyeket jobb lenne elásni mint közzétenni. Ilyen baleset a sztárokkal is megtörténik. A különbség csak annyi, hogy a mi képeinket gondosan elrejthetjük, míg a hírességek ezt nem tehetik meg. 

Fantasztikus pillanat, ahogy Vilmos herceg egy fújtató kismacska módjára grimaszol, miután víz fröccsent az arcába. De az sem semmi, ahogy Emily Ratajkowski egy plüsspandával a fején grasszál. 

Vicces és egyben ellentmondásos kép készült Celine Dionról is, aki csodálatos nagyestélyiben töm két pofára egy hot dogot egy New York-i mozgóbüféből, de pálmát akkor is Adele fotója viszi, aki pontosan úgy néz ki, mint egy nagymama, miután belenyúlt a 220-ba. 

Brooke Shieldsről is napvilágra került egy nem túl előnyös fotó, amin épp lehúzza a cipőjét. Mindeközben olyan arcot vág, mint ami rémeket lát. Vagy inkább valami rémeset szagolt? 

Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotói
Valószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban.

 

sztárokcikiviccesfotók