Sztárok legcikisebb fotói: Galéria!

fotók sztárok ciki vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak rólunk, halandó emberekről készülnek olyan fotók, amelyeket jobb lenne elásni mint közzétenni. Ilyen baleset a sztárokkal is megtörténik. A különbség csak annyi, hogy a mi képeinket gondosan elrejthetjük, míg a hírességek ezt nem tehetik meg. 

Fantasztikus pillanat, ahogy Vilmos herceg egy fújtató kismacska módjára grimaszol, miután víz fröccsent az arcába. De az sem semmi, ahogy Emily Ratajkowski egy plüsspandával a fején grasszál.

Vicces és egyben ellentmondásos kép készült Celine Dionról is, aki csodálatos nagyestélyiben töm két pofára egy hot dogot egy New York-i mozgóbüféből, de pálmát akkor is Adele fotója viszi, aki pontosan úgy néz ki, mint egy nagymama, miután belenyúlt a 220-ba.

Brooke Shieldsről is napvilágra került egy nem túl előnyös fotó, amin épp lehúzza a cipőjét. Mindeközben olyan arcot vág, mint ami rémeket lát. Vagy inkább valami rémeset szagolt?

/1705/Szt_r2017516154458

Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotói

Valószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban.

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokOrigoBen Affleck rosszul néz ki - Friss fotók a sztárról!http://www.life.hu/sztarok/20170502-ben-affleck-rosszul-nez-ki.htmlBen Affleck a válás miatt lett alkoholista, ami alaposan tönkretette a sztárt. Hiába volt elvonón, egyelőre nem néz ki jobban, sőt! TV + Sztárok--Erotikus fotókat mutatott Exek Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-dia-szexi-es-erotikus-fotokat-mutatott.htmlUgyan már láthattuk meztelenkedni az Exek az Éden egykori sztárját, de ezúttal gyönyörű, erotikus képek kerültek napvilágra a fiatal lányról. TV + Sztárok--Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170427-mick-jagger-es-lucas-jagger-teljesen-egyformak.htmlNem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. TV + SztárokAFPCserháti Tamara csodálatos menyasszony volt: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170420-ilyen-szep-menyasszony-volt-cserhati-tamara.htmlVégre nyilvánosságra kerültek a magyar szépségkirálynő esküvői képei. Tamara ragyogóan szép volt a nagy napon. TV + SztárokOrigoSosem látott fotók a Kardashian-családról! http://www.life.hu/sztarok/20170413-igy-festett-akkor-es-most-a-kardashian-csalad.htmlMár teljesen hétköznapi tény, hogy a Kardashian-család a mai celebvilág szerves részét képezi. De honnan is indultak ők, és hogy néztek ki akkor? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.