A 90. Oscar-gálát is Jimmy Kimmel fogja vezetni

Forrás: Mark Ralston / AFP -
Oscar-gála Jimmy Kimmel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas baki történt az Oscar-gálán, ennek ellenére sem a produceri gárdát, sem a műsorvezetőt nem cserélik le. Ismét Jimmy Kimmel lesz a házigazda.

Hatalmas bakival zárult az idei Oscar-gála, ilyen talán még nem is volt a díjátadó történetében. A 89. ünnepség ezzel a hibával örökké emlékezetes marad, ugyanis a legjobb filmnek járó díjat először nem a nyertes kapta meg. A Kaliforniai álom gárdáját hívták fel a színpadra, megtartották a beszédeket is, amikor kiderült, valójában a Holdfény nyert. Az óriási baki ellenére nem változtatnak sem a műsorvezetőn, sem a produceri gárdán!

Jimmy Kimmel vezeti a 90. Osca-gálát is Forrás: Mark Ralston / AFP

Ha úgy gondolják, hogy jól elszúrtuk az idei évet, várják csak meg, mit tervezünk a 90. évfordulóra!"

Megyeri Csilla, a rusnyázó műsorvezető csillámporos fenekét riszáljahttp://www.life.hu/sztarok/20170517-megyeri-csilla-csillamporos-feneket-mutogatja.htmlMegyeri Csilla - vagy ahogy mindenki ismeri, a rusnyázós műsorvezető - életét az Édes Életben követhetik nyomon a nézők, ezúttal a fenekét tette közszemlére... TV + SztárokOrigoVolt kedveséért, Ács Beáért aggódik Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-pinter-tibort-exe-miatt-aggodik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Ács Beatrix rosszul lett egy egyiptomi fotózáson és kórházban kötött ki. Állítólag infarktus okozta a problémát... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szerelme, Pataki Ádám a silány fagylaltok ellen harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-liptai-claudia-szerelme-a-silany-fagylaltok-ellen-harcol.htmlPataki Ádám cukrászként fontosnak tartja, hogy minőségi édességet kapjanak az emberek. A nyári szezon sztárjáról, a fagyiról is ez a véleménye. Sok silány minőségűt árulnak, ez ellen venné fel a harcot Claudia szerelme. TV + SztárokOrigoDömsödi Gábort támadják a felújított irodája miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170517-domsodi-gabort-a-felujitott-irodaja-miatt-tamadjak.htmlDömsödi Gábor visszavonult a tévézéstől, jelenleg Pásztó polgármestereként tevékenykedik. Ellenlábasai azzal vádolják, hogy felesleges felújításra pazarolja a pénzt, szerintük fényűző irodát csináltatott magának. TV + Sztárok--Szüzességük elvesztéséről meséltek az Exek az édenben sztárjai: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170516-szuzessege-elveszteserol-meselt-exek-milan.htmlNem mindennapi videó került napvilágra az Exek az édenben adásából: szüzességük elvesztéséről meséltek a fiúk. TV + Sztárok--Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-kiss-ramona-vezeti-az-x-faktort-istenes-bence-helyett-2017ben.htmlAz ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.