Csősz Boginak török férje miatt visszafogottan kell élnie

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz -
élet Csősz Boglárka török
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliárdos üzletember felesége lett Csősz Bogi, aki ma már nem ugyanaz a lány, akit itthon megismerhettünk. Sokkal visszafogottabbá vált, nem élhet úgy, ahogy egykor.

Az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit, aki egy milliárdos török üzletember felesége lett. A színésznő nem adta fel teljesen a hivatását, de egészen más életet él odakint, mint amilyen itthon volt. Továbbra is szívügye a színészkedés, és a filmek, sorozatok gyártása, de nagyon oda kell figyelnie mindenre, hiszen a férje egy befolyásos üzletember.

Csősz Boglárkának visszafogottabban kell élnie Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

Visszafogottan élek, aki kint meglát, biztosan azt mondaná, ez nem Bogi, mert annyira komolynak kell lenni.

mondta a Borsnak

ByeAlex elmondta véleményét az új mentorról, Radics Gigirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-byealex-elmondta-velemenyet-az-uj-mentorrol-radics-gigirol.htmlKiderült, hogy ki lesz Tóth Gabi helyett az X-Faktor negyedik mentora: Radics Gigi! ByeAlex örül a választásnak, és azt is elárulta, milyen élmények kötik Gigihez. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzért nem volt Kucseráék nászéjszakáján szex: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170517-kiderult-mi-tortent-kucsera-gaborek-naszejszakajan.htmlHűha! Tápai Szabina nem bízta a véletlenre: a sztáranyuka élő adásban tálalta ki a nászéjszakájuk részleteit. TV + Sztárok--Rosario Dawson holtan talált rá az unokahúgára http://www.life.hu/sztarok/20170517-rosario-dawson-talalta-meg-elhunyt-rokona-holttestet.htmlSokkoló események történtek a híres hollywoodi színésznővel: az unokahúgát találta meg holtan. TV + SztárokOrigoRadics Gigi került Tóth Gabi helyére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-radics-gigi-az-uj-mentor-az-idei-x-faktorban.htmlVégre kiderült, ki lesz Tóth Gabi helyett a hamarosan újra induló idei X- Faktor női mentora. Ezt a feladatot nem más, mint Radics Gigi fogja betölteni...TV + Sztárok--A 90. Oscar-gálát is Jimmy Kimmel fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170517-a-90-oscar-galat-is-jimmy-kimmel-fogja-vezetni.htmlHatalmas baki történt az Oscar-gálán, ennek ellenére sem a produceri gárdát, sem a műsorvezetőt nem cserélik le. Ismét Jimmy Kimmel lesz a házigazda.TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázó műsorvezető csillámporos fenekét riszáljahttp://www.life.hu/sztarok/20170517-megyeri-csilla-csillamporos-feneket-mutogatja.htmlMegyeri Csilla - vagy ahogy mindenki ismeri, a rusnyázós műsorvezető - életét az Édes Életben követhetik nyomon a nézők, ezúttal a fenekét tette közszemlére... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.