Újabb bizonyíték állítja: Michael Jacksont meggyilkolták

Forrás: AFP -
gyilkosság halál Michael Jackson bizonyíték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem most hallani először arról, hogy Michael Jackson esetleg gyilkosság áldozata lett, most azonban egy újabb bizonyíték állítja, hogy ez áll a sztár halálának hátterében. 

Ahogy azt már megírtuk, Michael Jackson lánya, Paris már korábban állította, hogy az édesapja kegyetlen gyilkosság áldozataként hunyt el. A fiatal lány szerint a sztárapuka többször is tett arra utalást, hogy meg fogják ölni.

Michael Jackson öngyilkosság áldozata lett? Forrás: AFP

A híres zenész már 8 éve távozott, de sokan még a mai napig nem tudnak belenyugodni a halálába. Többek között az egyik barátja, Michael Jacobshagen sem, aki állítja:

megdönthetetlen bizonyítéka van

Jackson halálával kapcsolatban.

A 34 éves férfi állítása szerint birtokában van egy levélnek, melyet maga Michael írt 2 hónappal a halála előtt. Az írásban pedig olyan információk és nevek kerültek említésre, melyek arra engedik következteni az embert, hogy a Jacksont valóban meggyilkolták.

A levelet egyelőre nem hozta nyilvánosságra, de nem aprózza el a hírverést: egy Sunday Night című televíziós műsorban fog napvilágra kerülni - írta meg a SickChirpse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.