Ezért nem volt Kucseráék nászéjszakáján szex: Videó!

Forrás: Instagram/tapaiszabina -
Tápai Szabina Kucsera Gábor nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! Tápai Szabina nem bízta a véletlenre: a sztáranyuka élő adásban tálalta ki a nászéjszakájuk részleteit. 

Az Extrém Activity egy ilyen műsor: rendszerint olyan titkok derülnek ki a sztárok múltjából, magánéletéről, amelyeket nem biztos, hogy szívesen napvilágra hoznának.

Kucsera-Tápai Szabina kikelve magából mesélt a nászéjszakájukról Forrás: Instagram/tapaiszabina

De a stressz, az izgalmak és a versenyszellem még a legfegyelmezettebb hírességeket is kibillenti az egyensúlyukból, így derült ki az is, hogy mi volt régen Ábel Anita beceneve.

A legutóbbi adásban pedig Kucsera Gábor került terítékre, akit a saját felesége, Tápai Szabina égetett be ország világ előtt. A feleség a "nászéjszaka" szót próbálta elmutogatni a párjának, vadul imitálta a nemi aktust és a karikagyűrűt, de szegény Gábor ebből nem tudott rájönni a feladványra.

Szabina ettől teljesen dühbe gurult, és kijelentette:

"Azért nem tudta, mert nem volt nászéjszaka. Terhes voltam, és reggel 6-ig ivott az esküvőn aztán lefeküdt aludni" - panaszkodott a műsorvezetőnek.

Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!

Elképesztő hangulat alakult ki az Extrém Activity studiójában, amelyhez Ördög Nóra különleges performansza is nagyban hozzájárult. Ilyennek még biztosan sosem láttad a sztáranyukát: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.