Rosario Dawson holtan talált rá az unokahúgára

Forrás: Barlow -
halál Rosario Dawson Sötét zsaruk 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló események történtek a híres hollywoodi színésznővel: az unokahúgát találta meg holtan. 

Rosario Dawson a tengerparti házának lépcsőjén ment felfelé, amikor megpillantotta a mozdulatlanul fekvő unokahúgát. Azonnal mentőt hívott Vaneza Ines Vazquezhez, akit a kiérkező szakemberek többször is megpróbáltak újraéleszteni.

Rosario Dawson, Barlow Forrás: Barlow

Azonban a 26 éves lány teste semmire sem reagált. A szomorú eset a múlt héten csütörtökön történt, azóta pedig kiderült, hogy idegenkezűségről és kábítószerezésről biztosan nincs szó. Vaneza szervezete teljesen tiszta, és bántalmazásnak sincs nyoma.

A fiatal nő köztudottan magas vérnyomással és erős migrénes rohamokkal küzdött, de a halál pontos okát még nem tudták megállapítani. A híres színésznő egyelőre nem adott ki közleményt a tragédia kapcsán – írta meg a TMZ.

Gyászhír: elhunyt Robert Miles

Az elektronikus zenéjével híressé vált Robert Miles mindössze 47 éves volt, fiatalon hunyt el. A halála okát pontosan nem tudni, de az nyilvános, hogy valamilyen betegség állt a tragédia hátterében. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.