Nagy Ervin dicséretet vár Andy Vajnától a Kincsem miatt

Nagy Ervin Kincsem Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin személyében nem volt biztos Andy Vajna, nem őt akarta a Kincsem főszereplőjének. A színész szerint most, hogy ilyen sikeres a film, illene bocsánatot kérnie.

A Kincsem című filmet már 300 ezren látták a moziban, Nagy Ervin szerint egyértelműen sikeres lett a produkció. Andy Vajna az induláskor azonban nem volt biztos abban, hogy a színész jó választás főszereplőnek, Ervin szerint azonban már illene beismernie, hogy rosszul gondolta.

Nagy Ervin dicséretet vár Andy Vajnától Forrás: Fórum Hungary

a pozíciójánál fogva szinte kötelessége lett volna ott lenni a premieren"

Ábrahám Edit készen áll egy új szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-uj-szerelemrol-abrandozik-abraham-edit.htmlÁbrahám Editet egy évvel ezelőtt hagyta el a kedvese. A csinos színésznő nagyon összetört, de ezt sosem láthattuk rajta, hiszen egy igazi dívaként küzdött meg a fájdalmaival. TV + Sztárok--Gaál Noémi miatt rúgták ki Onyutha Juditothttp://www.life.hu/sztarok/20170518-gaal-noemi-miatt-maradt-allas-nelkul-onyutha-judit.htmlOnyuta Juditot másodszor rúgták ki kolléganője, Gaál Noémi miatt....TV + SztárokOrigoForró csókot adott műsorvezető-társának Monica Belluccihttp://www.life.hu/sztarok/20170518-ilyen-szexi-volt-ceremoniamesterkent-monica-bellucci.htmlMonica Bellucci a 70. alkalommal megrendezett Cannes-i filmfesztivál ceremóniamestereként olyat tett, amitől mindenki szája tátva maradt: kérdés nélkül megcsókolta a műsorvezető-társát. TV + Sztárok--Exek az Édenben: Exek Zsuzsi őrülten féltékeny Bernirehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-exek-zsuzsi-orulten-feltekeny-bernire.htmlAz Exek az Édenben lassan a végéhez közelít, nem csoda, ha tetőfokára hág a feszültség a játékosok között. Zsuzsit például megszállta a zöld szemű szörny, és nagyon nehezen bírt az indulataival.TV + SztárokOrigoEnnyi volt? Hujber Feri visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20170518-hujber-ferenc-visszavonul.htmlÚgy tudni, Hujber Ferenc egy időre elvonul a nyilvánosság elől. TV + SztárokOrigoAmanda Seyfried fedetlen mellekkel sétált: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170517-amanda-seyfried-melltarto-nelkul-mutatkozott.htmlHűha! Ezek aztán nem mindennapi fotók! Egész közelről pillanthattuk meg Amanda Seyfried melleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.