fenyegetés zsarolás Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt bőr a képén annak a férfinak, aki Schumacher családját egy gyomorforgató zsarolással próbálta pénzfizetésre kényszeríteni. 

Az eset még tavaly történt, de csak most hozták nyilvánosságra a hírt és a részleteket is. 2016. február 14-én Corinna kapott egy e-mailt, amelyben kegyetlen fenyegetés állt.

A zsaroló 900 ezer eurót, durván 300 millió forintot követelt a nőtől, aki ha nem fizet, akkor azon aggódhat, nehogy meghaljon a fia, Mick. A tini ekkor a Forma 4-ben versenyzett, a fenyegető pedig erre hivatkozva zsarolta meg a rémült nőt:

Forrás: AFP/Toru Yamanaka

"A Forma 4-ben elég sok baleset történik" - a levél szerint március 31-ig szól Corinna határideje, eddig kell átutalnia pénzt. A kezdő zsaroló azonban hatalmas bakit követett el, ugyanis zöldfülű módjára a saját bankszámlaszámát adta meg.

A rendőrök így pillanatok alatt lekapcsolták a 25 éves Hüseyin B.-t, aki beismerte a tettét - írta meg a Bild.

Újabb tragédia Michael Schumacher családjában

Senki nem tudta, hogy a férfi rákos betegséggel küzd. A szörnyű hírt a felesége jelentette be a közösségi oldalán. Olvass tovább itt...

Nagy Ervin dicséretet vár Andy Vajnától a Kincsem miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170518-nagy-ervin-dicseretet-szeretne-andy-vajnatol-a-kincsem-miatt.htmlNagy Ervin személyében nem volt biztos Andy Vajna, nem őt akarta a Kincsem főszereplőjének. A színész szerint most, hogy ilyen sikeres a film, illene bocsánatot kérnie. TV + Sztárok--Eva Longoria terhes? Gömbölyödő hassal fotózták le http://www.life.hu/sztarok/20170518-eva-longoria-hasa-egyre-gombolyodik.htmlNemrég olyan fotók kerültek napvilágra a Született feleségek sztárjáról, amik komolyan elgondolkodtattak minket: a híres színésznő terhes? TV + Sztárok--Ábrahám Edit készen áll egy új szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-uj-szerelemrol-abrandozik-abraham-edit.htmlÁbrahám Editet egy évvel ezelőtt hagyta el a kedvese. A csinos színésznő nagyon összetört, de ezt sosem láthattuk rajta, hiszen egy igazi dívaként küzdött meg a fájdalmaival. TV + Sztárok--Gaál Noémi miatt rúgták ki Onyutha Juditothttp://www.life.hu/sztarok/20170518-gaal-noemi-miatt-maradt-allas-nelkul-onyutha-judit.htmlOnyuta Juditot másodszor rúgták ki kolléganője, Gaál Noémi miatt.... TV + SztárokOrigoEnnyi volt? Hujber Feri visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20170518-hujber-ferenc-visszavonul.htmlÚgy tudni, Hujber Ferenc egy időre elvonul a nyilvánosság elől. TV + SztárokOrigoExek az Édenben: Exek Zsuzsi őrülten féltékeny Bernirehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-exek-zsuzsi-orulten-feltekeny-bernire.htmlAz Exek az Édenben lassan a végéhez közelít, nem csoda, ha tetőfokára hág a feszültség a játékosok között. Zsuzsit például megszállta a zöld szemű szörny, és nagyon nehezen bírt az indulataival.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.