Ábrahám Edit készen áll egy új szerelemre

Forrás: Bársony Bence/TV2 -
Ábrahám Edit szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Editet egy évvel ezelőtt hagyta el a kedvese. A csinos színésznő nagyon összetört, de ezt sosem láthattuk rajta, hiszen egy igazi dívaként küzdött meg a fájdalmaival. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ábrahám Edit férje 23 év után hagyta el a 60 éves színésznőt, mert beleszeretett egy fiatalabb hölgybe. A sztárt nagyon megviselte a szakítás, nem is tudta segítség nélkül feldolgozni házasságának végét.

De ebből a rajongók semmit nem vettek észre, hiszen a Barátok közt egykori Claudiája mindent megtett annak érdekében, hogy a tőle megszokott makulátlan megjelenést sugározza.

"Bármilyen nehéz volt, nem akartam, hogy bárki kisírt arccal lásson" - mesélte Edit.

Ábrahám Edit bevallotta: túl van a szakítás nehezén, készen áll egy új szerelemre Forrás: BENCE BARSONY

Most azonban, egy év elteltével már készen áll egy új szerelemre. Azt is elárulta, hogy a fejében már pontosan megfogalmazódtak azok a kritériumok, amiket elvárna egy társtól, bár állítása szerint manapság már nagyon nehéz igazi férfit találni.

"Vannak elvárásaim, bár tudom, hogy igazi férfit már nagyítóval is nehéz találni. Számomra a legfontosabbak, a hűség a bizalom és a szeretet. Olyan férfi kell, aki mindhármat meg tudja adni" - írta meg a Story.

Ábrahám Edit összeállt Vastag Csabával

A Barátok közt egykori sztárja, Ábrahám Edit egy párt alkot Vastag Csabával - már ami a Nagy Duett című műsort illeti. A színésznő korábban ugyan énekesnek készült, de mint mondta, azért lett színész, mert így énekeléssel és prózai előadásokkal is szórakoztathat. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.