légtornász szerelem balesetveszély Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska, azaz Sáfrány Emese összeteheti a két kezét: kedvese nem csak szereti, de őrangyalként is jelen van az életében. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Sáfrány Emese nemrég egy társkeresőn ismerkedett meg jelenlegi kedvesével, akivel azóta si felhőtlen boldogságban élnek. A fiatal férfi nem média személyiség, ezért az arcát Aleska fotóin sosem láthatjuk, de enélkül is egyértelmű: dúl a szerelem.

Annyi volt a feladata hogy üljön rám ...

Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

A párja nemrég hősies tettet hajtott végre, ugyanis Aleska balesetveszélyes helyzetbe került egy próba során:

"Rosszul érkeztem volna a talajra, de a párom elkapott, mielőtt összetörtem volna magamat" - írta meg a Ripost.

Ezért lett Aleska légtáncos: Videó!

A Sztárok az egészségért program keretében a Life.hu riportere, Domszky László kapta mikrofonvégre Aleskát, akiről köztudott, hogy elszántan népszerűsíti a légtáncot. Azt szerettük volna megtudni, hogy miért választotta ezt a szakmát?

Leonardo DiCaprio újból szingli http://www.life.hu/sztarok/20170519-szakitott-baratnojevel-leonardo-dicaprio.htmlEz hihetetlen! Az ultradögös hollywoodi színész megint szingli lett. Legutóbbi modell barátnőjével is szakított.TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcélhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sarka-kata-szerint-szepsegkiralynonek-lenni-nem-eletcel.htmlSarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni.TV + SztárokOrigoExek az édenben: Csaba távozott Bali szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-exek-az-edenben-csaba-tavozott-bali-szigeterol.htmlMár csak hatan vannak a Viasat3 műsorának végjátékában. Nemsokára eldől, melyik páros viszi el a főnyereményt. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoHalálosan megfenyegették Schumacher családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170518-penzt-koveteltek-a-halalosan-megfenyegetett-schumachertol.htmlVolt bőr a képén annak a férfinak, aki Schumacher családját egy gyomorforgató zsarolással próbálta pénzfizetésre kényszeríteni. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.