Palvin Barbi Thylane Blondeau Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen képek kerültek napvilágra Thylane Blondeau-ról, aki már a filmfesztivál helyszínén van. 

A 16 éves szépség, Thylane Blondeau már Cannes-ben van, és a vörös szőnyegen készült fotóitól omladozik fél Magyarország. A fiatal modell valóban nagyon szép, de számunkra azért olyan izgalmas, mert nagyon hasonlít a mi szemünk fényére, Palvin Barbira.

Thylane Blondeau az idei Cannes-i filmfesztiválon (barlra), Palvin Barbi ugyanezen az eseményen tavaly(jobbra) Forrás: Getty Images

A sztárokat már láthattuk közös fotón is, amely még jobban kihangsúlyozza a kettejük közti hasonlóságot, szinte elképesztő.

Thylane Blondeau és Palvin Barbi Forrás: Instagram/thylaneblondeau

Durván megváltozott Palvin Barbi – Fotó!

Palvin Barbival azért (is) szeretnek együtt dolgozni, mert sokoldalú személyiség, akit könnyen át lehet alakítani egy-egy fénykép erejéig. Most viszont olyan képet villantott, amin nem is lehet szinte ráismerni.

Párja mentette meg Aleskát egy balesettől http://www.life.hu/sztarok/20170519-aleskat-a-szerelme-mentette-meg-egy-balesettol.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese összeteheti a két kezét: kedvese nem csak szereti, de őrangyalként is jelen van az életében. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio újból szingli http://www.life.hu/sztarok/20170519-szakitott-baratnojevel-leonardo-dicaprio.htmlEz hihetetlen! Az ultradögös hollywoodi színész megint szingli lett. Legutóbbi modell barátnőjével is szakított. TV + SztárokOrigoTóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoHalálosan megfenyegették Schumacher családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170518-penzt-koveteltek-a-halalosan-megfenyegetett-schumachertol.htmlVolt bőr a képén annak a férfinak, aki Schumacher családját egy gyomorforgató zsarolással próbálta pénzfizetésre kényszeríteni. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigoSztárok, akik helyébe hasonmások léptekhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-sztarok-eltitkolt-hasonmasai.htmlBizonyos hírek szerint a legnagyobb sztárok közül is sokaknak van élő hasonmásuk, akikkel időnként könnyedén tudják helyettesíteni önmagukat: vagy azért mert már nem élnek, vagy azért, hogy egyszerre több funkciót tudjanak ellátni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.