Ezért várja mindenki az év esküvőjét: Pippa Middleton és James Matthews egybekelnek

Pippa Middleton Katalin hercegnő Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik kiemelkedő eseménye mindenképpen Pippa Middleton és James Matthews szombati esküvője lesz. 

Szombaton mondja ki a boldogító igent Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton és a 41 éves James Matthews, aki egy gazdag család milliomos fia. Bár az esküvőt magáneseményként fogják fel, biztosan nem kell sokat várni az első fényképekig és híradásokig.

Egykor Katalin hercegnő koszorúslánya volt Pippa Forrás: AT1W/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A legtöbben - természetesen Pippa menyasszonyi ruhája mellett - György herceg és Charlotte hercegnő bevonulására a legkíváncsibbak. Katalin nemrég arról beszélt, hogy kissé aggódik 3 és 2 éves gyerekei viselkedése miatt, akiknek fontos szerepük lesz a ceremónián.

Az egész királyi család ott lesz a ceremónián Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Nagy érdeklődésre tart számot Harry herceg barátnőjének, Meghan Markle-nek a jelenléte is: hiszen a sajtó már azt találgatja, mikor jegyzi el a herceg a kedvesét.

Meghan Markle Forrás: AFP/Andrew Cowie

Új külsővel és új dallal jelentkezett Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-olah-ibolya-uj-kulsovel-es-uj-dallal-jelentkezett.htmlA vad és lázadó Oláh Ibolya, úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a helyét a világban. Legfrissebb fotói és új dala legalábbis ezt támasztják alá. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzombaton férjhez megy Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ma-megy-ferjhez-pippa-middleton.htmlFérjhez megy szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga. A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként – tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést. TV + Sztárok--Exek az édenben: Csaba távozott Bali szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-exek-az-edenben-csaba-tavozott-bali-szigeterol.htmlMár csak hatan vannak a Viasat3 műsorának végjátékában. Nemsokára eldől, melyik páros viszi el a főnyereményt. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-kiss-ramona-vezeti-az-x-faktort-istenes-bence-helyett-2017ben.htmlAz ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. TV + Sztárok--Pápai Joci: "Nem egydalos előadónak tartom magam"http://www.life.hu/sztarok/20170516-papai-joci-az-euroviziorol.htmlPápai Joci nyolcadik indulóként érkezett az Eurovízió döntőjének színpadára, és nyolcadikként diadalmaskodott, amivel Magyarország harmadik legjobb helyezését érte el Friderika és Kállay-Saunders mögött. A tatai énekes Kijevből hazatérve mesélt a Life.hu-nak élményekről, a nyertesről, jövőről, na meg hogy pontosan mit is jelent a "malomálom".TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.