Lilu 41 éves lett - Boldog szülinapot kívánunk!

Lilu szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovalcsik Ildikó Magdolna, avagy ismertebb nevén Lilu 1976. május 20-án született Budapesten, így ma ünnepli a 41. születésnapját. Isten éltesse!

"Ebben a korban, már elég 1 gyertya...különben nem látnám a tortát. És lassan fújom el, hogy a kívánságok végére érjek. #birthdaywishes #birthdayweekendbegins #happyyyyyy #partystarted - írta ki közösségi oldalára Lilu, majd pedig közzétette az alábbi fotót az ünneplésről:

"Ez egy nagyon-nagyon-nagyon szuper nap volt....köszönöm a rengeteg köszöntést....még sosem kaptam ennyit....igazából eléggé meghatódtam. köszönöm. #whataday #feelingblessed #happyday #birthday #thanks"

Első posztja alig egy óra alatt túllépte az 1000 lájkot, és természetesen követői is felköszöntötték kedvenc műsorvezetőjüket, aki nemrég tért vissza álomnyaralásáról. A csodás fotót itt nézheted meg.

Vajna Timi magánrepülőt villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-vajna-timea-maganrepulovel-ment-cannes-ba.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vajna Timi hazatért Amerikából, hogy együtt menjen férjével Cannes-ba. Nos, úgy fest, odaértek. TV + SztárokOrigoSztárok különleges háziállatokkal: tigris, kígyó, disznó és hangyászhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sztarok-kulonleges-haziallatokkal-tigris-kigyo-diszno-hangyasz.htmlA kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás, de néhány sztár nem így van ezzel, vagy legalábbis nem elégszik meg egy kutyával. Rengeteg olyan híresség van, akik különleges állatokat tartanak inkább, úgy mint hangyászsün, kígyó, tigris vagy éppen disznó. TV + SztárokOrigoŐk érkeztek meg eddig Pippa Middleton esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ok-erkeztek-meg-eddig-pippa-middleton-eskuvojere-harry-vilmos.htmlMár tényleg nincs sok idő, hogy Pippa Middleton kimondja a boldogító igent 41 éves bankár vőlegényének, James Matthewsnak. A vendégek már el is kezdtek gyülekezni: a legközelebbi rokonság - egy része legalábbis - megérkezett. TV + Sztárok--Weisz Fanni igazi bomba nő: végtelen lábakat villantott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-weisz-fanni-igazi-bombano-igy-nyaral.htmlNyaralásáról töltött fel képeket az Instagramjára Weisz Fanni. TV + Sztárok--Itt kel egybe Pippa Middleton és James Matthewshttp://www.life.hu/sztarok/20170520-itt-kel-egybe-pippa-middleton-es-james-matthews-englefield.htmlA hírek szerint még Katalin és Vilmos egybekelésénél is nagyobb felhajtás lesz hercegné húgának, Pippa Middletonnak az esküvője, amelyet szombaton rendeznek a Middleton család birtokán. Az esküvőt a Berkshire megyei Englefield kis falujának ősi templomában tartják, alig 10 kilométerre Bucklebury falutól, ahol Pippa és Kate Middleton felnőtt. TV + Sztárok--Exek az édenben: Berni erotikus pucsítással hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-exek-az-edenben-berni-erotikus-pucsitasa.htmlIzmaikat kellett megmutatniuk egymásnak az Exek az édenben játékosainak. A férfiak közötti győztest, Csabát kigyúrt teste sem menthette meg a kieséstől. A lányok közül Franciska nyert, de a srácok odáig voltak Bernitől is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.