Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia boldog, hiszen fél éve megszületett a kisfia, szerelme pedig nemrég el is jegyezte. Egy valamivel azonban nem elégedett: mégpedig a szülés utáni alakjával. 

"Esténként ott állok a tükör előtt meztelenül, főleg a második gyerekem után, ezt megmondhatja a szerelmem is. Nem vagyok elégedett, de szerintem nincs ember, vagy nő, aki ne látná magát borzalmasnak néha" - nyilatkozta a minap Clau, aki egy különleges biciklivel igyekszik formába hozni magát. És úgy tűnik, az étrendjével is: a egfrisebb posztja szerint a zöldségeket, kiváltképp a spárgát is nagyon szereti a műsorvezető, és alaposan be is vásárolt ezekből.

A legtöbb kommentelő egy jó kis spárgareceptre volt kíváncsi, de persze akadt, aki Claudia smink nélküli arcával volt elfoglalva. A rajongók azonban a védelmükbe vették, és igazuk is volt, hiszen a műsorvezető a piacról hazatérvén, festetlen arccal is remekül néz ki.

"Nagyon szép,és természetes vagy!! Neked a szeplők is jól állnak. Nem értem az embereket. Ha ki van sminkelve, mindenki ki van akadva, hogy hű, és ha,plasztikázott az arca,ha nincs rajta smink, akkor meg hogy néz ki!! Kedves kritizálók,önöknek mi a jó??" - írta egy kommentelő.

"Ez a fotó egy emberről készült, aki így néz ki smink nélkül....és akkor mi van? Az baj, ha egy közszereplő néha a mindennapi arcát mutatja?" - tette hozzá egy másik. Volt aki pedig úgy véli, Clau smink nélkül sokkal fiatalabbnak tűnik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.