Cuki előtte-utána fotót posztolt Liptai Claudia

Forrás: tv2 -
fotó Liptai Claudia család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen fotót még sosem láttunk a híres műsorvezetőtől: ebből is látszik, mennyi minden történik az emberrel 1 év leforgása alatt. 

Tavaly ilyenkor Clau terhességéről szólt a sztár közösségi oldala. Mindenki nagyon várta, hogy megszülessen a sztárcsemete, a rajongók pedig imádták a cuki pocakos fotókat.

Most azonban egy olyan képet tett közzé az oldalán, ami igazi időutazásra hívja a kedvelőket: tavaly ilyenkor is részt vett az ország gasztrofesztiválján, ahol szerelme standja előtt pózolt, akkor még terhesen. Ezúttal is ellátogatott a fesztiválra, de most már a kisbaba is látható az édesapa standjánál.

"Repülő nem marad fent, gyerek nem marad bent" - írta a posztban Claudia.

Mi történt Liptai Claudia arcával?

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia különleges kihívásba kezdett, fél évig mindennap posztol majd egy képet. Ez pedig nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.