halálfélelem színész Stohl András negatív érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos, életvidám színész most nem valami örömteli témában adott interjút: elárulta, mennyire fél a haláltól. 

Színészkollégája, Papp János kérdezgette a sztárt, aki bevallotta, hogy egész életében félt a haláltól, de mióta megismerte a mostani párját, kicsit könnyebb a lelke. A hölgy szerint a halál nemcsak valaminek a vége, hanem egy másik életnek, egy új dimenziónak a kezdete.

"Sokáig nagyon féltem a haláltól. Ez onnan ered, hogy gyerekkoromban hétfőnként nem volt televízióadás. Akkor korán lefeküdtem, és agyaltam. Feküdtem, és hét-nyolc évesen azon gondolkodtam, hogy mi lesz, ha nem leszek... Ha sokat mondogatom ezt, akkor még most is el tudom magam sírni, de akkor zokogógörcs jött rám, hogy nem észlel engem a világ, nem lesz körülöttem semmi. Akkor odajött anyukám, és elmondtam neki, hogy félek a haláltól. Ő csak annyit mondott, hogy nem kell erre gondolni. Ezzel persze nem segített" - mesélte Stohl.

Stohl András megérezte az édesapja halálát Forrás: Origo

Az 50 éves színész azt is elárulta, hogy megérezte az édesapja halálát. Pont egy olyan darabban játszott akkor, amiben ő maga is egy koporsóba került.

"Éppen a Közellenség című darabot játszottam. Úgy volt vége, hogy feküdtem egy koporsóban, és ott arra gondoltam, hogy biztosan most halt meg apám. Valahogy éreztem. Aztán a darab vége után az egyik barátom várt, és közölte a rossz hírt" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.