Beyoncé hasát óriás henna díszítí: Fotó!

terhesség henna Beyoncé tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára itt az idő, érkeznek Beyoncé ikrei. A sztáranyuka is már nagyon várja a nagy napot, a kicsik tiszteletére még egy óriási henna mintát is csináltatott a hasára. 

Nem hiába, Beyoncé nem tud hibázni: csodálatos fotóval közölte a rajongóival, hogy áldott állapotban van, és most egy másik fantasztikus képpel tudatja azt is, hogy lassan letelik a 9 hónap.

A híres énekesnő a múlt hétvégén, mindössze néhány fő társaságában ünnepelte a terhessége végét, hogy mindjárt újból édesanya lesz. Ugyan kevesen voltak meghívva az alkalomra, de olyan hírességek bukkantak fel, mint például Serena Williams, aki maga is áldott állapotban van.

A sztáranyuka a nagy napon egy erősen mintás szoknyát viselt egy melltartóval, illetve hatalmas kendőből készült turbán ékesítette a fejét. Ám a szenzációt mégis Beyoncé henna tetoválása okozta, ami szinte teljesen ellepte a hatalmas terhespocakot - írta meg a DailyMail.

Íme a hatalmas henna az énekesnő pocakján Forrás: Instagram

Beyoncé titokban megszült? Videó!

Az énekesnő év elején készült fotóin még jól látszik a gömbölyödő pocak, míg a most napvilágra került felvételen pedig úgy néz ki, mintha már nem is lennének odabent a babák. Lehet, hogy már meg is szült?

Harry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-harry-herceg-baratnoje-csak-pippa-eskuvoi-bulijan-vehetett-reszt.htmlPippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett. TV + SztárokOrigoStohl András megszólalt a Morning Show körüli balhéról: nem ült Sebestyén Balázs székébehttp://www.life.hu/sztarok/20170522-stohl-andras-megszolalt-a-morning-show-koruli-balherol.htmlStohl András lett az egyik műsorvezetője az online sugárzott Morning Shownak, ami miatt sok támadást is kapott. Vádolták, hogy Balázsék székébe ült, de szerinte ez abszurdum: egyrészt a volt műsorvezetők maguktól távoztak, másrészt ő már egy online rádióműsort vezet, nem földi sugárzásút. TV + Sztárok--Pachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kisfia, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A TV2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVölgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk... TV + SztárokOrigoSági Szilárd egyik szeme sír, másik nevet a kiesés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlSági Szilárd és Völgyesi Gabi A Nagy Duett utolsó kieső párosa, így ők már nem vehetnek részt a műsor döntőjében. A Life.hu riportere Szilárdot faggatta a műsor után. TV + Sztárok--Három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vajna-timi-harom-honap-utan-cannes-ban-lathatta-ujra-ferjet-es-szuleit.htmlVajna Timi három hónapja nem látta férjét és szüleit. Most azonban eljött a várva várt pillanat, Cannes-ban egyesült a család.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.