Gundel Takács Gábor mégsem megy a TV2-höz?

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Áll az alku TV2 Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel adta hírül a Bors, hogy Gundel Takács Gábor a TV2 kéeprnyőjén tér vissz az Áll az alku című műsorral. Gundi és a műsorgyártó cég, a NuMuvee is cáfol.

Ma reggel írta meg a Bors, hogy Gundel Takács Gábor a NuMuvee produkciós céggel szerződött, és így együtt viszik a TV2-höz az Áll az alku népszerű vetélkedőt. A lap egy névtelen informátorra hivatkozott, Gundit akkor még nem érték el. Azóta viszont a műsrogyártó cég is cáfol, a következő közleményt adták ki:

Gundel Takács Gábor mégsem megy a TV2-höz? Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ahogy Gundel Takács Gábor korábban is nyilatkozta, valóban volt megkeresés a TV2 részéről. Azóta érdemi változás nem történt, vagyis konkrét megállapodás nem született Gundel Takács Gábor személyét illetően a NuMuvee és a TV2 között. Ahogyan azt korábban nyilvánosságra hoztuk, a NuMuvee és Gundel Takács Gábor kizárólagos együttműködési megállapodást írt alá, így a jövőben - független televíziósként - bármelyik csatornán találkozhatnak vele a nézők. Jelenleg több csatornával is folytatunk egyeztetéseket, ám a folyamatban lévő egyeztetésekről bővebbet nem mondhatunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.