Usain Bolt ásta ki gyermekkori barátja, Germaine Mason sírját

Forrás: AFP/Felix Hörhager -
Germaine Mason Usain Bolt sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban hunyt el Usain Bolt legjobb barátja, Germaine Mason. Temetésére nemrég került sor. Az olimpiai bajnok futó zokogva vitte gyerekkori barátja koporsóját, és még a sírhely kiásásában is segített.

Utolsó útjára kísérte el Usain Bolt gyerekkori barátját, aki még áprilisban halt meg. Germaine Mason egy buliból tartott hazafelé motorjával, de sajnos végzetes balesetet szenvedett. Egy autót próbált kikerülni, amikor megbillent és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

Usain Bolt és Germaine Mason Forrás: AFP/Felix Hörhager

Az olimpiai bajnok futó elsőként érkezett a gyászszertartásra összetörve. Usain Bolt a koporsót is megtörten, zokogva vitte, ráadásul még barátja sírhelyének kiásásában is segített. A családon és a barátokon kívül sok sportoló jelent meg Germaine Mason temetésén, mindannyian végső búcsút vettek az olimpiai atlétától - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.