Dukai Regina exével járt az Exek az Édenben szereplője, Zsuzsi

Exek Zsuzsi Dukai Regina Feczesin Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina és Feczesin Róbert között már véget ért a kapcsolat, amikor a focista megkörnyékezte az Exek az Édenben egyik szereplőjét. Exek Zsuzsi elmesélte, mi történt köztük!

Közös exszel büszkélkedhet Dukai Regina és az Exek az Édenben egyik szereplője. A csinos modellnek és a tévésztárnak is volt kapcsolata Feczesin Róbert focistával, bár egészen más természetű. Exek Zsuzsi el is mesélte, mi történt közte és a focista között.

Dukai Regina exével járt Exek Zsuzsi Forrás: facebook.com/pg/DukaiReginaOfficial

Egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak. "Odajött hozzám, valamit belesúgott a fülembe, de nem értettem, így letoltam, azt mondtam, hogy nem kellene próbálkoznia csak azért, mert ő a Dukai exe" - mesélte a lány a Blikknek. Hozzátette, ezek után egy közösségi oldalon beszélgettek, és egy szülinapi buliba is elmentek együtt.

Egy közös ismerős mutatta be egymásnak Zsuzsit és Róbertet Forrás: Viasat3

Egyszer csak odafordult hozzám, hogy ő most hazamegy, vele tartok-e.

Feczesin Róbert Dukai Reignával és Exek Zsuzsival is kavart Forrás: Lantos Gábor

Az első csók néhány héttel később csattant el köztük, de Róbert ezek után nem kereste őt. Véletlenül egy szórakozóhelyen futottak össze újra.

Ismét nem voltam szomjas, és nagyon beolvastam neki. Bunkó voltam, csúnyán beszéltem vele,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.