Kelemen Annácska a Depeche Mode tagjaival ivott a hotelükben

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen -
hotel Depeche Mode Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Depeche Mode-rajongó Kelemen Annácska, ráadásul neki közelebbi élményei is vannak az egyik taggal. Erre a 10 évvel ezelőtti kis viszonykára koccintottak a zenekar hoteljében a koncert után.

Nem titok, hogy Kelemen Annácskának volt szerencséje évekkel ezelőtt közelebbi kapcsolatba kerülni a Depeche Mode egyik tagjával. Úgy tűnik a zenész számára is emlékezetes volt az az élmény, ugyanis a szőkeséget meghívták a hoteljükbe, hogy a koncert után együtt ünnepeljék meg a viszonyuk évfordulóját. Annácska azonban nem volt elragadtatva a zenészektől.

A Depeche Mode-dal ünnepelt Annácska Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen

"Semmi élet nincs már bennük, azt gondolom, ez már csak a pénzről szól. Egy dolog nem változott: Daveből áradt a szexualitás. Vagy belőle, vagy belőlem, és rá vetítettem ki. Ezt nem tudom már eldönteni. Az biztos, nagyon érzem a tavaszt minden egyes sejtemben" - mondta Anna a Borsnak. Persze azért a hotelbe szívesen elment koccintani.

Kelemen Anna évek óta rajong az együttesért Forrás: Facebook/Kelemen Anna

2007-ben sikerült először találkoznom a Depeche Mode tagjaival, és közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.