Ilyen édes volt kisgyerekként Csonka András - Fotó!

Forrás: Facebook/Csonka András -
kép Csonka András gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig vicces, ha a régóta ismert sztárokról egy gyerekkori képet láthatunk. Vagy azért, mert szinte semmit nem változtak, vagy azért, mert egyáltalán nem hasonlítanak gyerekkori önmagukra. Csonka András az utóbbi csoportba tartozik: kiskori képe alapján senki nem ismerné fel!

Csonka Andrást már évtizedek óta láthatják a nézők, valószínűleg nincs is olyan, aki ne ismerné fel a sztárt, de gyerekkori képét biztosan nehezen tudnák beazonosítani. A híresség nemrégiben mutatta meg Facebook-oldalán barátainak, hogyan is nézett ki akkor, amikor még csak álmodozott a színpadról.

Ilyen édes volt kisgyerekként Csonka András Forrás: Facebook/Csonka András

A ma magas és karakteres arcú színész gyerekként hihetetlenül édes volt, de az biztos, hogy senki nem ismerné fel a sztárt a kiskori fotója alapján. Akkor valamivel csibészesebb volt a tekintete, amihez egy huncut mosoly párosult!

Csonka András: "Nem lehetek boldog egy klasszikus családmodellben"


Peller Mariann vendége Csonak András lesz, ezúttal vele beszélget a természetfelettiekről az Utazás a lelked körül című sorozatoban, amelyet péntekenként láthatsz a Life Tv-n. A Life.hu-nkaphatsz a műsorból egy kis ízelítőt!

Charlie még mindig gyászolja feleségét: 2 és fél éve hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20170525-charlie-meg-mindig-gyaszolja-feleseget.htmlKét és fél év telt el azóta, hogy Charlie felesége hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, a zenész azonban máig nem tudja túltenni magát a veszteségen. A barátai aggódnak érte, szerintük az énekes csak árnyéka önmagának.TV + SztárokOrigoÁllítják: Trokán Nóra és Vecsei Miklós 5 év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170525-trokan-nora-es-vecsei-miklos-5-ev-utan-szakitottak.htmlBennfentesek szerint Trokán Nóra és hat évvel fiatalabb kedvese, Vecsei Miklós szakítottak. Csaknem öt évig voltak együtt. TV + Sztárok--Magyar Everest Expedíció: Suhajda Szilárd rosszul lett és visszafordulthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-suhajda-szilard-rosszul-lett-es-visszafordult.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd együtt indultak el, hogy oxigénpalack nélkül meghódítsák a Mount Everest csúcsát. Szilárd azonban annyira rosszul lett, hogy a visszafordulás mellett döntött. Dávidnak így egyedül kell tovább másznia. TV + SztárokOrigoVajna Timi Colin Farrellel lőtt közös szelfithttp://www.life.hu/sztarok/20170525-colin-farellel-lott-kozos-szelfit-vajna-timi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timi. Most pedig egy világsztárral készített közös szelfit.TV + Sztárok--Meghalt Lisa Spoonauer színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-meghalt-lisa-spoonauer-szineszno-a-shop-stop-noi-foszereploje.html44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó TV + SztárokOrigoSztárok, akik csúnyán pofára estek http://www.life.hu/sztarok/20170524-sztarok-akik-mindenki-elott-estek-hatalmasat.htmlNéha a legnagyobb hírességek performanszaiba is becsúszik egy-egy baki, amit nem lehet elsunnyogni a nyilvánosság elől. Ezek a sztárok hatalmasat estek, ráadásul még kép is készült a cikis pillanatokról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.