Exek Berni és Norbi hatmillió forintot nyertek a Viasat3 realityjében

Forrás: VIASAT3 -
Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berni és Norbi diadalával ért véget az Exek az édenben, ők nyerték ugyanis a Viasat3 párkereső show-ját. Ezzel együtt pedig a hatmillió forintos fődíjat.

A fiatalok nem párként hagyják majd el az elmúlt hónapban otthonukként szolgáló Balit, de jó barátságban maradnak majd, a pénzt pedig elfelezik. Norbi édesapja karosszérialakatos-vállalkozását szeretné beindítani, míg Berni nyaralással lepné meg otthon ülő édesanyját - írja a Blikk.

Exek Berni Forrás: Viasat3

"Amikor megtudtuk, hogy mi nyertünk, sokkot kaptam. Végig úgy éreztem, hogy a másik páros, Tamásék nyerik meg, de örülök, hogy így alakult" - mesélte a győzelem után Berni.

"Azért jöttem, hogy megnyerjem a játékot, és hihetetlen érzés, hogy sikerült. Nem mindig játszottam tudatosan, de tudtam, hogy Tomival és Franciskával szeretnék ott állni a végén, hiszen ők tették ki mellőlem a páromat, Diát" - mondta Norbi, aki pontosan tudja, hova mennek majd a milliók.

Norb Forrás: VIASAT3
Íme, a királyi család tagjainak igazi neve!http://www.life.hu/sztarok/20170525-ime-a-kiralyi-csalad-tagjainak-igazi-neve.htmlA királyi család tagjait többnyire csak keresztnevükön szokták szólítani, és kiderült, hogy nem véletlen! Elég kacifántosak ugyanis a valódi, teljes neveik. Vilmos herceget például így hívják: William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor.TV + Sztárok--Barbra Streisand terrorban tartotta homoszexuális gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-barbra-streisand-terrorban-tartotta-gyermeket.htmlBarbra Streisand tökéletes anyának és feleségnek tűnik, de ez csak a látszat. Azt állítják ugyanis a 75 éves színésznőről, hogy szinte egész életében terrorban tartotta gyerekét, és megtiltotta neki, hogy felvállalja a másságát. TV + Sztárok--Ilyen édes volt kisgyerekként Csonka András - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170525-ilyen-edes-volt-kisgyerekkent-csonka-andras.htmlMindig vicces, ha a régóta ismert sztárokról egy gyerekkori képet láthatunk. Vagy azért, mert szinte semmit nem változtak, vagy azért, mert egyáltalán nem hasonlítanak gyerekkori önmagukra. Csonka András az utóbbi csoportba tartozik: kiskori képe alapján senki nem ismerné fel! TV + SztárokOrigoGeorgina Rodriguez modellkedni kezdetthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-ronaldo-baratnoje-modellkedesbe-kezdett.htmlNem csoda, hogy ezt a pályát választotta magának Georgina, hiszen a szexi szépségnek van mit megmutatnia a nagy világnak. TV + Sztárok--Bántalmazásért perlik Tyra Bankst, az America's Got Talent zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-bantalmazasert-perlik-tyra-bankst.htmlAz America's Got Talent zsűritagja, Tyra Banks nem bánt a megfelelően a tehetségkutatóra jelentkező versenyzőkkel, és az ő kislányukkal. A benyújtott panasz szerint a gyermek mentálisan és fizikailag is sérült. TV + Sztárok--Ariana Grande kifizetné a terrortámadás áldozatainak temetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-ariana-grande-kifizetne-az-aldozatok-temeteset.htmlAz énekesnő komoly lelkiismeret-furdalást érez a manchesteri terrortámadás miatt, és mindenáron szeretne valahogy segíteni az áldozatok családján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.