Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beindult az üzlet a Gáspár családban, amióta Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Győző egyből meglátta az üzleti lehetőséget, és piacra dobta felesége tehetségét.

Odavannak a főzni szeretők és főzni vágyók Bea asszonyért, amióta megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Nap mint nap új ajánlatokat kap, létrehozta - már most nagyon látogatott - weboldalát, ahol a saját receptjeit osztja meg a rajongóival. Győzike a piaci rést meglátva, rögtön "áruba bocsátotta" felesége tehetségét.

"Tárcsáztam tehát a megadott számot, és ismerős hang szólt a telefonba. Személyesen Gáspár Győző volt az, és nagyon barátságos volt a hangja, amikor a műsorról érdeklődtem. Azt mondta, hogy egy komplett csomag kétórás műsort tartalmaz, amiben benne van az, hogy Bea akár egy ötvenfős társaságnak is tart bemutatót, színpadon készíti el az ételt, utána pedig lehet vele fotózkodni, és még dedikál is. Ez mind kétszázezer forintba kerül. A főzéshez kellő alapanyagokat viszont nekünk kell majd beszerezni, csakúgy, mint a színpadi technikát, és pontosan el kell mondani, hogy mit főzzön a pontos szervezés jegyében" - mesélte a lapnak a férfi.

Gáspár Bea A konyhafőnökben Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.