Exek az édenben: kamerák előtt omlott össze Zsuzsi

Forrás: Viasat3 -
Exek Norbi Exek Zsuzsi Exek az Édenben Exek Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz órákon van túl az Exek az édenben egyik utolsó kiesője, Zsuzsi. Távozása után szerelme, Norbi, a villa jónőjével jött össze, amit később egy videófelvételen meg is kellett néznie. 

A lánynak persze már a műsor kezdetekor észre kellett volna vennie, hogy Norbi mindenki mással szívesebben van, mint vele. Zsuzsi érkezésekor éppen Diával kavart, később pedig Bernivel bújtak össze.

Exek Zsuzsi Forrás: Viasat3

Utóbbival akkor szembesült a lány, amikor az utolsó öt kiesőnek vissza kellett mennie a villába, hogy eldöntsék, a Norbi–Berni páros vagy Tomi–Franci kettőse nyerje-e meg a játékot. Kérdéses volt, Zsuzsi vajon kit támogat, ugyanis

a végső döntés előtti napon végig rettenetes lelkiállapotban volt, sírt, szitkozódott, felöntött a garatra, és kijelentette, soha akkora csalódás nem érte, mint amit Norbi okozott neki.

A végén mégis nekik adta a pénzt – de kijelentette, hogy azt nem Norbinak, hanem a fiú családjának szánja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.