Megmutatta új barátnőjét Damu Roland

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét halálosan szerelmes Damu Roland. Palácsik Vajna Tímea és az alkoholproblémákkal küzdő Edina után az új választottja Linda, akit a Facebookon mutatott be. 

A poszt tanúsága szerint nem mindenki örül felhőtlenül a friss románcnak. „Ő az én szerelmem, és az Isten áldását kérem a kapcsolatunkra" - írta Damu, majd hozzátette, hogy a „démonizált, aljas szándékú" emberek nem tudják tönkretenni a kapcsolatukat.

Telefonon szakítottak Ábel Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-telefonon-szakitottak-abel-anita-szinesznovel.htmlA Nagy Duett népszerű párosának, Anitának és Emiliónak a produkciójukhoz fel kell idézniük egy olyan emléket, ami korábban bánatossá tette őket. TV + Sztárok--Exek az édenben: kamerák előtt omlott össze Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20170527-exek-az-edenben-kamerak-elott-omlott-ossze-zsuzsi.htmlNehéz órákon van túl az Exek az édenben egyik utolsó kiesője, Zsuzsi. Távozása után szerelme, Norbi, a villa jónőjével jött össze, amit később egy videófelvételen meg is kellett néznie. TV + Sztárok--Így mulatott Saint-Tropez-ban Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20170527-igy-mulatott-saint-tropezben-vajna-timea.htmlHosszú idő után Saint-Tropez-ban találkozott újra Andy Vajna és Tímea. A fiatal feleség szemmel láthatóan jól érezte magát. Videóját több mint 13 ezren nézték meg. TV + Sztárok--Visszatér a médiába Adahttp://www.life.hu/sztarok/20170527-visszater-a-mediaba-ada-radioskent-folytatja.htmlPintér Adrienn már jó ideje nincs képernyőn, mint friss posztjából kiderült, rádiósként folytatja. TV + SztárokOrigoA média tette tönkre Tóth Vera kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170527-a-media-tette-tonkre-toth-vera-kapcsolatat-mondta-el-a-ridikulben.htmlTóth Vera úgy érzi, a média, azaz konrétan a róla és exéről megjelent újságcikkek miatt ment tönkre kapcsolata. TV + SztárokOrigo200 forintért akár házhoz is megy Bea asszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-200-forintert-akar-hazhoz-is-megy-fozni-bea-asszony.htmlBeindult az üzlet a Gáspár családban, amióta Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Győző egyből meglátta az üzleti lehetőséget, és piacra dobta felesége tehetségét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.