Vilmos herceg édesanyjáról, Dianáról nyilatkozott

Forrás: AFP/James Shaw -
Vilmos herceg Diana (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve távozott az élők sorából Diana hercegnő, ami az egész világnak fáj, de leginkább a fiainak. Vilmos herceg szívszorító nyilatkozatot adott édesanyjáról, aki már nem láthatja felnőni az unokáit.

20 éve már, hogy Diana hercegnő távozott, Vilmos herceg a GQ Magazinnak beszélt arról, hogy milyen az élet édesanyja nélkül. A herceg őszintén elmondta, mennyire hiányzik neki az édesanyja, és mennyire szomorú, hogy a gyerekei már nem ismerhették meg.

Vilmos hercegnek nagyon fáj, hogy Diana nem láthatja a gyermekeit felnőni Forrás: AFP/James Shaw

Szerettem volna, ha találkoznak Catherine-nel, és ha látja a gyermekeimet felnőni. Szomorúvá tesz, hogy ezt ő már nem élhette meg,

A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtől

Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Pécsi Ildikó életeket mentett 3 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-pecsi-ildiko-3-evesen-mentett-eleteket.htmlPécsi Ildikó terápiaként ír könyvet: így menekül el a mindennapok harcai elől. Életét, történeteit kívánja megosztani a készülő műben, az egyik legmeghatóbb fejezetet közzé is tette a színésznő. Ez a történet arról szól, hogyan mentett életeket: szó szerint egy öleléssel. TV + Sztárok--Kiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-kasza-tibi-facebook-oldala-egymilliard-forintot-er.htmlKasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala. TV + Sztárok--Egymásba szerettek az Exek az Édenben szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20170530-az-exek-az-edenben-szereploi-egymasba-szerettek.htmlFranciska és Tomi, a Viasaton futó valóságshowban, az Exek az Édenben című játékban szerepeltek. A műsor szerelmet hozott nekik, ugyanis nem sokkal a műsor vége után kiderült: a 20 éves lány és a 30 éves fiú egymásba szerettek.TV + Sztárok--Meghalt a világhírű DJ és producer, Marcus Intalexhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-meghalt-a-vilaghiru-dj-marcus-intalex.htmlElhunyt Marcus Intalex, aki világhírű DJ volt, de producerként is ismert volt, valamint meghatározó alakja volt a drum and bass műfajnak. A halál oka egyelőre nem ismert. TV + SztárokThinkstockPataky Attila saját bevallása szerint kis híján tökéletes férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pataky-attila-majdnem-tokeletes-ferfi.htmlPataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.