Zalatnay Sarolta csak a színpadon érzi magát biztonságban

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színpad Zalatnay Sarolta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta egy bevásárlóközpontban esett el, ami miatt hosszú ideig nem tudott részt venni fellépésein. Ma már újra dolgozik, de nem múlt egy nyomtalanul a baleset: elárulta, hol érzi magát biztonságban.

Hat bordája tört el Zalatnay Saroltának, miután leesett egy bevásárlóközpont lépcsőjén. Cini felépülése hosszú ideig tartott, ami miatt rengeteg fellépéstől esett el. Az énekesnő úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, és perre megy a bevásárlóközponttal, mivel a lépcsőn lévő csúszós anyag miatt esett el.

Zalatnay Sarolta a színpadon érzi magát biztonságban Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az eset részleteiről a Life.hu is beszámolt, Cini pedig azóta szerencsére már teljesen felépült, sőt koncerteket is tart. Ahogy korábban kifejtette, nem is teheti meg, hogy sokáig pihenjen, mivel 56 ezres nyugdíjából nem tudna kijönni. A Borsnak azt is elárulta, hogy érezte magát újra a színpadon. "A színpad a legjobb hely a világon. Egyedül itt érzem magam biztonságban, a színpadon ugyanis képtelen bárki is hátba támadni" - mondta Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.