Álhír terjed Király Lindáról: terhességéről és csodás fogyásáról írnak

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Király Linda álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először terjed álhír magyar sztárról, eddig Király Linda nem esett áldozatul az ilyen oldalaknak, de nem kerülhette el sokáig. Most ő került a célkeresztbe, azt terjesztik róla, hogy terhes, és lefogyott 40 kilót!

Külföldi és magyar sztárok egyaránt áldozatul esnek néhanap az álhíreknek. Az ilyen oldalak általában a lájkgyűjtésre mennek, vagy valamilyen terméket szeretnének egy sztár arcával eladni. Fodor Zsókáról és Brad Pittről is írtak már hazugságot, ezúttal Király Linda került hasonló helyzetbe, még nyilatkozatot is kreáltak az énekesnőtől.

Király Lindáról álhír terjed Fotó: Szabó Gábor - Origo

A bizonyos oldalon azt írják,

Király Linda teherbe esett, és ezért lefogyott 40 kilót,

azt állítják, az énekesnő nyilatkozott is nekik erről. "Nagyon hirtelen jött ez a baba dolog, de ha már így alakult, szeretnék egészséges babát a világra hozni. Ehhez az orvosom azt tanácsolta, hogy fogyjak le legalább 40 kilót" - olvasható az oldalon, mintha Király Linda maga nyilatkozta volna. Ezek után arról "számol be" az énekesnő, hogy egy csodás gyümölcs segítségével 1,5 hónap alatt sikerült megszabadulnia 40 kilótól.

Az egész persze hazugság.

A Ripost érte utol Király Lindát, aki felháborodott az álhír hallatán. "Ki írta ezt a badarságot? Nem vagyok állapotos. Utánanézek, hogy ki és miért terjeszt rólam ilyesmit és megfontolom a jogi lépéseket" - mondta Linda.

Mádai Vivien exe Szunai Lindával jár http://www.life.hu/sztarok/20170531-madai-vivien-egykori-parja-egy-modellel-jar.htmlSosem hallott derült ki Mádai Vivien magánéletéről: egykori pasija egy szuperszexi szépségkirálynővel jár. TV + Sztárok--A legjobb idézetek a Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-szivek-szallodaja-idezet-video.htmlKi ne ismerné Lorelai Gilmore és lánya, Rori történetét? A Szívek szállodája hosszú évekig tartolt a tévénézők között, olyannyira, hogy évekkel később új részeket is forgattak. Bár a szereplők kissé megöregedtek, népszerűségüknek még ez sem ártott.TV + Sztárok--Sarka Kata cáfolja a válásukkal kapcsolatos hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170531-sarka-kata-cafolja-valasukkal-kapcsolatos-hireket.htmlNem indult jól Sarka Kata reggele, ugyanis a válásukkal kapcsolatos hírek elrontották. Egy újság szerint Kata és Péter nem akarnak elválni, a műsorvezető élő videóban cáfolta a híreszteléseket. TV + SztárokOrigoÁllítólag Sarka Kata és Hajdú Péter még nem adta be újra a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20170531-allitolag-sarka-kata-es-hajdu-peter-meg-nem-valnak.htmlKétszer próbált elválni Hajdú Péter és Sarka Kata, mióta tönkrement a kapcsolatuk, de egyszer sem sikerült. A Ripost azt állítja, hogy egyelőre nem is próbálkoznak újra! Vajon miért? TV + Sztárok--Kasza Tibi menyasszonya cuki kisbabával pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-kasza-tibi-menyasszonya-kisbabaval-foto.htmlHatalmas a boldogság Kasza Tibi és párja, Manker életében, ugyanis néhány héttel ezelőtt, élő adásban jegyezték el egymást. A kapcsolatukhoz már csak egy kisbaba hiányzik, reméljük hamarosan teljesül ez a vágyuk is, ám addig is itt van egy cuki fotó arról, hogyan babázik Manker. TV + Sztárok--Gáspár Virágra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-gaspar-virag-friss-fotoja.htmlArról számtalanszor beszámoltunk már, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin elképesztően lefogyott, és az egykor duci kislányból bomba csaj lett. Ám most úgy tűnik, Virág is a diétát választotta, és bizony az eredmény sem maradt el... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.