Sztárok, akik ittasan álltak kamerák elé

Forrás: Youtube -
Charlie Sheen Jennifer Lawrence Natalie Portman Margot Robbie Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyakor előfordul, hogy még a legnagyobb hírességek is olykor spiccesen járnak dolgozni. De vajon miért gondolta Jennifer Lawrence, Daniel Radcliffe vagy Natalie Portman hogy ez jó ötlet? 

Natalie Portman és Mila Kunis

Sokak kedvence lett a 2010-es Fekete hattyú című film, melyben Natalie Portman és Mila Kunis intim jelenetben mutatták meg női bájaikat. A két színésznő azonban egyáltalán nem vette olyan könnyedén az akadályt, mint ahogy azt a filmnézők gondolnák.

Mindketten feszültek és stresszesek voltak a helyzettől, ezért úgy döntöttek: felöntenek a garatra, mert így kissé oldottabb hangulatban tudják eljátszani a forró jelenetet. A rövidital meg is tette a jótékony hatását, erre a film a legjobb bizonyíték.

Natalie Portman és Mila Kunis csókj a Fekete hattyú című filmben Forrás: Youtube

Daniel Radcliffe

Az ifjú Harry Potter a nézők szeme láttára cseperedett kisgyermekből érett férfivá. Azt azonban senki nem gondolta volna, hogy a film utolsó részeinek forgatásánál már szinte minden reggel részegen érkezett munkába, ugyanis saját maga vallomása szerint kissé bulifüggő lett.

Állítása szerint sem a forgatás alatt, sem a szünetekben nem ivott, de amit esténként művelt magával, annak még reggel is bőven volt látszata. A felvételeket visszanézve ezt nehéz lehet elképzelni, de ezt tudjuk be a fiatal színész tehetségének, illetve a többi kolléga profizmusának.

Daniel Radcliffe bulifüggő volt a Harry Potter utolsó részeinek forgatása idején Forrás: AFP

Margot Robbie

A szexi színésznő életében ez volt a legnagyobb felkérés, hiszen A Wall Street farkasa című filmben Leonardo DiCarprio kedvesét alakította, amitől Robbie kissé stresszes volt. Nincs ebben semmi meglepő, szerintünk még sokan éreznék magukat feszélyezve, ha egy szexi világsztárral kellene forró jeleneteket forgatni.

Elmesélése szerint minden intim jelenet előtt bevert 3 tequilát, ezzel próbálta oldani a benne lévő feszültséget. Enélkül nem tudta volna hozni a könnyed szerelmes nő szerepét.

Margot Robbie, a Leonardo DiCaprioval való intim jelenetek előtt alaposan betequilázott Forrás: Youtube

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas fiatal szépség számára komoly hírnévnövekedést hozott Az éhezők viadala című film, melyben fantasztikusat alakított. Az viszont számunkra új információ volt, hogy a sztár a forgatás alatt gyakran rendelt magának Pina Colada koktélokat, de nem azért, mert túlságosan izgult volna, pont ellenkezőleg.

Sokszor olyan hosszú és unalmas volt a munka, hogy ezzel a hűs-édes itallal próbálta jobbkedvre deríteni és szórakoztatni önmagát az öltözőben ücsörögve.

Jennifer Lawrence unaloműzésből koktélozgatott Az éhezők viadala című film forgatásán Forrás: Youtube

Charlie Sheen

A híres színész listát vezethetne azokról a kábítószerekről, amiket életében kipróbált. Nem csak művészi tehetsége miatt szerzett hírnevet, hanem az önpusztítió életmódjának köszönhetően is. A Két pasi - meg egy kicsi forgatásai során is gyakrabban volt ittas vagy gyógyszerek hatása alatt, mint ahányszor tiszta.

Ennek ellenére szükség volt a munkájára, és így is fényűző életet élhet a luxusbirtokán. Jobban belegondolva ezt az életstílust egyikünk sem engedhetné meg magának, így kifejezetten szerencsés helyzetben van, hogy a függőségei miatt nem került bajba.

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi sorozat forgatásai során kevesebbszer volt józan, mint ittas Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.