Pénzt ígért Ganxstának a szexért a meleg sportvezető

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
homoszexuális Ganxsta Zolee meleg sportvezető rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ 51 éves Ganxsta Zolee fiatalkori titkáról rántotta le a leplet a Story 4 TV Arckép című műsorában.

Ganxsta a 1980-as évek közepén komoly összeget fogadott el egy meleg sportvezetőtől, cserébe pedig megígérte, hogy szexel vele. Az összeget Zolee el is tette, a szexre azonban nem került sor. Ganxsta éppen munkanélküli volt, de már kacérkodott a zenei karrerrel, és a dobszettjéhez pont kellett egy drága cintányér, amit a pénzből gyorsan meg is vett a pénzből. A zenész a felvétel során el is árulja a sportvezér nevét - írja a Blikk.

Ganxsta Zolee-nak egy meleg sportvezér tett szexuális ajánlatot a nyolcvanas évek közepén Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Az első cintányéromat, egy Zildjian nagy kísérőtányért, egy 20-ast, azt buzikurva-pénzből vettem tulajdonképpen. Hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el. Nem hallgatásért kaptam azt a pénzt, ő tényleg azt hitte, hogy lesz valami, csak én már tudtam, hogy nem lesz. Ha hozzám nyúl, akkor úgy televágom! Elfogadtam a pénzt, naná, hogy elfogadtam. Nyilván átvertem, hát persze! Tízezer forint volt, tízezer! És az a cintányér pont kellett a szetthez. Hát nyilván elveszed, hát nehogymár nem veszed el a burnyák pénzét!" - magyarázta a felvételen Ganxsta.

Tabuk nélkül négy keréken: Gerő Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-tabuk-nelkul-negy-kereken-pilat-gaborral-gero-adrienn.htmlA méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor ezúttal új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő ezúttal egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. TV + Sztárok--Sztárok, akik ittasan álltak kamerák elé http://www.life.hu/sztarok/20170531-szineszek-akik-reszegen-forgattak.htmlOlyakor előfordul, hogy még a legnagyobb hírességek is olykor spiccesen járnak dolgozni. De vajon miért gondolta Jennifer Lawrence, Daniel Radcliffe vagy Natalie Portman hogy ez jó ötlet? TV + SztárokOrigoEmma Watson akarja eljegyezni barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170531-emma-watson-el-akarja-jegyezni-baratjat.htmlFeministaként Emma Watson nem ragaszkodik túlzottan a hagyományokhoz. A színésznő például nem szeretné, ha barátja megkérné a kezét, mert ő akarja feltenni a nagy kérdést! TV + Sztárok--Koraszülött kisfiáról nyilatkozott Erdei Zsolt: javul az állapotahttp://www.life.hu/sztarok/20170531-koraszulott-kisfiarol-nyilatkozott-erdei-zsolt.htmlErdei Zsolt kisfia - akárcsak néhány éve a lánya - koraszülöttként jött a világra, és sokáig nem volt biztató az állapota. Nemrég azonban Madár elárulta, hogy Vilike már stabil, és most újabb hírek érkeztek a gyerekről. TV + SztárokOrigoÁlhír terjed Király Lindáról: terhességéről és csodás fogyásáról írnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-alhir-terjed-kiraly-lindarol.htmlNem először terjed álhír magyar sztárról, eddig Király Linda nem esett áldozatul az ilyen oldalaknak, de nem kerülhette el sokáig. Most ő került a célkeresztbe, azt terjesztik róla, hogy terhes, és lefogyott 40 kilót! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA nagy kérdés: mi lehet Bódi Sylvi és Szente Vajk között?http://www.life.hu/sztarok/20170531-mi-lehet-bodi-sylvi-es-szente-vajk-kozott.htmlNagy meglepetésre Bódi Sylvi Szente Vajk oldalán jelent meg hétfő este egy színházi előadáson, ami el is indította a találgatásokat! A modell elárulta, mi is van kettőjük között. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.